27 de febrer del 2007

RESULTATS 17 i 18 FEBRER 2007

XAVI GARCIA AL 37É CROSS “ANTONI AMOROS”.

L'atleta marroquí Driss Lakhouaja (Fila Team) i la manresana Meritxell Calduch, (FCB), es van proclamar campions del 37è Cros Amorós disputat aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Driss Lakhouaja es va imposar amb autoritat als tambe corredors africans Abdelhak Sabhi, Mohamed Fariz i Outman Otabich aconseguint la seva cinquena victòria en aquesta proba.

La cursa va estar encapçalada els primers 5 km pel Xavi Garcia (JOMA SPORT) , coneixedor de les poques posilbilitats que tenia en una cursa amb una ritme lent. Aquest fet li va restar forçes als quilometres finals. Va finalitzar la cursaen ellloc amb un temps de

EL FACVAC PRESESENT A LA 12 MITJA MARATO DE GAVA

L'atleta barceloní Nacho Cáceres (FCB) es va imposar amb un magnific registre d'1h.02:47, , rebaixant l´anterior marca del mallorqui Toni Peña en mes de 30 segons. En categoría femines es va imposar la atleta russa Lidya Vasilvskaya, amb una marca d'1h.16:51 en fèmines,
La cursa va ser rapidísima desde l´inici, marcat pel ritme dels atletes kenians Elijha Kitur, Hosea Kosgei i James Mibei. El corredor Nacho Cáceres va ser l´unic que va poder aguantar aquest ritme, deixant al grup perseguidor a mes de 2 minuts.

El FACVAC FRUITA FRESCA va tindre un nombrosa representacio en aquesta rapidisima mitja marato. 181é lloc Ivet Martinez Isern (FACVAC Fruita Fresca) 1:24:26 , 462é lloc Joseph Mª Batalla Juvany (Grup Atltetic) 1:32:09, 621é Xavi Flix (FACVAC Fruita fresca) 1:34:45; 622é Carme Salvat (FACVAC Fruita Fresca) 1:34:45; 722é lloc Jesús Rovira (FACVAC Fruita Fresca) 1:35:56; 838é Joan Carles Purcalla (FACVAC Fruita Fresca) 1:38:25; 1167é lloc Pere Viudez (FACVAC Fruita fresca) 11:46:37 i 1168é lloc Maribel Yepes (FACVAC Fruita Fresca) 1:46:40

CAMPIONAT DE CATALUNAY CADET PISTA COBERTA.

Aquest dissabte 17 es va disputat a Vilafranca del Penedes el campionat de Catalunya cadeta, on van participar dos atletes del es postres comarques. En la prova del 3000m llisos la atleta de Vilabella Judit Rovira (Girona CB) es va imposar de forma autoritaria als 3000m llisos amb un temps de 10m 37¨66,fent la seva millor marca personal.

L´altre atleta que va pendre part per partida doble va ser el Ricard Fernandez (FACVAC Fruita Fresca) que va participar als 60m tanques i al salt de llargada. Als 60m tanques va fer una primera semifinal on va marcar un temps de 9¨59 que li donava el pase a la final per temps. A la final va entrar en 6é lloc amb temps de 9¨52, i fent marca personal per segon cop el mateix dia. Pel que fa a la proba de salt de llargada tambe va tindre una destacada actuacio finalitzant la final en 7é lloc amb un millor salt de 5m 57, que tambe li suposa la millor marca personal de la temporada.

DAVID ALBINO TORNA A LA COMPETICIO AL CRITERIUM DE LLANÇAMENT DE HIVERN

Despres de mes de 5 anys anys lluny de l´alta competició per lessions el David Albino (FACVAC Fruita Fresca) va tornar a desmostrar que es troba en un gran moment de forma. Va pendre part al criterium de llaçaments que es va disputar a Barcelona. El David va participar a la proba de llançament de pes realitzan un millor llançament de 10.51. de ben segur a mida que avançi la temporada aquestes marques seran millorades.

MARTA FIGUERAS DEBUTA AL DUATLO DE BARCELONA

L´atleta vallenca Marta Figuera (CN Reus Ploms) va debutar a la Duatlo de Barcelona amb bones sensacions. La proba que es dispùtava a les instal.lacions de la Mar Bella a Barcelona constava de un circuit de 5 km corrents 20 km de bicicleta i 2.5 km un altre vegada corrent. El temps parcials van ser de 5qm (18:09), 20 qm (39:59) i 2.5qm (8:36) finalitzant la proba amb un temps total de 1h06¨43 i en el 10é lloc.