9 de febrer del 2007

Resultats 3 i 4 de Febrer

BONES MARQUES DELS ATLETES DEL FACVAC-FRUITA FRESCA ALS CONTROLS DE PISTA.

Destacada actuació dels atletes del FACVAC FRUITA FRESCA aquest passat cap de setmana a les proves de control que organitza la Federacio Catalana d´Atltetisme. El disssabte dia 3 de Febrer a les instalacios de Vilafranca del Penedes el jove atleta Oscar Oliva FACVAC-FRUITA FRESCA) feia la seva millor marca personal sobre la distancia dels 400m amb un temps de 1¨01¨¨59. . Sobre la mateixa distancia l´atleta d´Alcover Nuria Roig (FACVAC-FRUITA FRESCA), tornava a demostrar el seu bon estat de forma sobre el 400m marcan un temps de 1¨08¨¨20. Destacar el retorn a les pistes del Hector Calvo (FACVAC-FRUITA FRESCA) que va correr una excel.lent cursa dels 1500m marcan un crono final de 4¨33¨¨40. L´altre atleta que va pendre part va ser el Ricard Fernandez que participacva a la prova de salt de llargada on va realitatzar uns bons salt, de 5,53m i de 4.98m , quedant fora de la millota per pocs centimetres.

El mateix disssabte a les intal.lacions del Reus Ploms, es van disputar un controls territorials on tambe van destacar les joves atletes . La Maria Casanova (FACVAC-FRUITA FRESCA) pulveritzava la seva millor marca sobre els 60m llisos amb 8¨¨39 rebaixant en 18 centesimes la seva marca. La Gemma Odena (FACVAC-FRUITA FRESCA) va disputar dues proves: els 60m llios amb un temps de 8¨¨81 i sobre la complicada distancia dels 200m llisos va parar el crono amb un temps de 29¨¨98.

El diumenge la Maria Casanova (FACVAC-FRUITA FRESCA) va participar a Vilafranca al 22é Campionat de Catalunya Juvenil, a la seva prova el 60m lliso, on encara no repetir la marca del dia anterior a Reus, va marcar un temps de 8¨¨45 a la seva semifinal. L´evolució de les seves marques estan generan moltes espectatives de millora cara a la temporada de pista al aire lliure.

6000 ATLETES A LA MITJA DE GRANOLLERS.

La Mitja Marato de Granollers no deixa de millorar, i aixó els atletes ho sabem. Mes de 6000 van pendren la sortida d´aquesta cursa que uneix Granollers amb la Garriga per tornar a Granollers per la mateixa carretera. Aquest any contava amb la presencia del Campio del Mon de Marato l´atlteta italia Stefano Baldini, que com s´ esperava va guanya la proba amb un temps de 1:03¨10, per devant del catala Roger Roca 1:04¨27. En categoría femenina el debut en mitja marato de la gran Marta Domínguez, que va guanyar la proba amb un fantastic crono de 1:11¨23. Aquesta marca ens va pensar que el record d´Espanya de Mitja marato esta apro de caure ens mans de la mes gran atleta femenina nacional de tots els temps. El FACVAC FRUITA FRESCA va estar representat pel Xavier Flix que va marcar un fantastic crono de 1:26¨30 entran en el lloc 607, i demostrant que la seva preparacio de cara a les maratón de primavera van per bon camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada