29 de gener del 2007

Resultats 27-28 Gener 2007

CROSS DE MATARO. CAMPIONAT DE CATALUNYA PER CLUBS.

El passat diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya de Cross per Clubs, en el marc del Cros Ciutat de Mataró, Mes de 1500 atletes de totes les categories van pendre part en aquests cross.La participacio dels atletes del FACVAC –Fruita Fresca va ser força destacable . Destaquem la gran actuacío dels atletes de l´espluga de Francolí Ramon Gasull (FC Barcelona) 6é classificat amb un temps de 37:21, i el Abderrahamane Boutahri (FACVAC-Fruita Fresca) 8é amb un temps de 37:44.

En categoría femenina la jove atleta de Vilabella Judit Rovira (Girona Costa Brava) assolia el primer lloc de la seva categoría amb un temps de 10:34, i assolit el segon lloc pel seu nou club. L´altre atleta va ser la vallenca Isabel Lopez (Medilast Lleida), que va pendre part en el Cross curt, assolit la 10é lloc amb un temps de 16:14..

CONTROL PISTA CUBERTA VILAFRANCA DEL PENEDES

Els joves atletes del FACVAC-Fruita fresca seguiexen la seva preparació de cara a propers compromisos. La Maria Casanova Jiménez, FACVAC- Fruita Fresca va disputar la primera serie dels dels 60m llisos, realitzant un temps de 8s 64.

La Nuria Roig FACVAC- Fruita Fresca., va competir en la prova dels 400m llisos. El divendres va correr la 4ª serie amb un discret crono despres de fer una sortida dolenta 1:11:60. Per contra el diumenge va fer una gran cursa de 400m finalitzant en segon lloc de la seva serie amb marca personal de 1:08:15.

En categoría masculina va pendre part el jove Oscar Oliva (FACVAC Fruita Fresca) a la prova dels 800m llisos, finalitzat amb un temps de 2:29:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada