24 de gener del 2007

Resultats del 20/21 Gener 2007GEMMA ODENA (FACVAC- FRUITA FRESCA) 4ª CLASSIFICADA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES.Durant aquest cap de setmana s'han celebrat els Campionats de Catalunya de proves combinades a Vilafranca del Penedès, on va pendre part la jove atleta de l´Espluga de Francoli, Gemma Odena (FACVAC-FRUITA FRESCA) , amb una notable actuacio, siguent aquesta la seva primera temporada dedicada plenament en aquesta especilaitat atletica. La Gemma va finalitzar en el 4ª lloc en la categoría junior amb les seguents marques:


60m tanques: (11:75), Salt d´alçada (1,13m), Llançament de pes (6.08m), Salt de llargada (4,11m) i els 800m (2:45:28) La se3va puntuacio final va ser de 1780 punts.


En dones, la victòria ha estat per a Cristina Bàrcena (FCB) amb 3.697 punts, seguida de Marta Miró (AAC-UBAE) amb 3.625 punts, que també s'ha proclamat Campiona Promesa, i la tercera posició ha estat per a l'Anna Circuns (CA Manresa) amb 3.338 punts. El títol junior l'ha aconseguit Tamara del Rio (Aquadiver-GEiEG).El mateix dia es van disputar proves de control, on van pendre part tres atletes del FACVAC-FRUITA FRESCA. La Maria Casanova Jiménez, priimera clasificada en la seva serie de 60m llisos amb un temps de 8:57. L´altre atleta era la corredora de Alcover, Nuria Roig (FACVAC-FRUITA FRESCA) que debutava en les proves de pista cuberta. Va disputat la 4ª serie del 400m llisos om va finalitzar en 3é lloc amb un temps de 1:09:63. El tercer va ser el Ricard Fernandez que va disputar la prova de salt de llargada on va realitzar un millor salt de 5,62.30º CROSS DE HUESCA , MEMORIAL JESUS LUIS ALOS.L´organitacio del club d´atltetisme Zoiti, pot estar molt satisfeta de com s´ha desenvolupat tota la cursa. Aquest any havia de fer front a la coincidencia de dates amb altres proves de cross molt importants a la resta d´Espanya com son el Cross de Italica i el Cros de Maliaño. La participacio en les diferents proves va ser altísima, i en les categories absolutes la participacio internacional ve ser de primer nivell amb atletes que lluitaran pels primer lloc als proopers campionats del mon de Cros.


Pel que fa a la participacio dels atltetes del FACVAC-FRUITA FRESCA es van desplaçar dos atlletes amb l´objectiu de comprobar quin es el seu estat de formar de cara als propers compromisos a Catalunya.. L´atleta Xavi Garcia (Joma Sport) van finalitzar en el lloc 22é amb un temps de 33:51, i l´altre atleta l´esplugi Abderrahamane Boutari (FACVAC-FRUITA FRESCA) va finalitzar el lloc 32é , siguent el segon classificat en la seva categoríaJORDI MATEU (FACVAC- FRUITA FRESCA) 2º AL 46é CROSS DE SABADELL.Es disputava a Sabadell unes de les proves mes veteranes del calendari catala de cross. El cross de San Sebastia, aquest any a mes es disputava el Cappiionat de Catalunya Universitari. La participacio va ser totalment existosa pels atletes del FACVAC-FRUITA FRESCA al situar a l´atleta Jordi Mateu en segon lloc en la categoría promesa, sobre un exigent circuit de 10800 metre, amb un temps final de 38.37 En categira femenina tambe va pendre part l´atltea vallenca Marta Galimany , que defensant els colors de la seva facultat UB, va finalitzar en 7 lloc amb un temps de 29:26.4º CURSA DE L´OLI- BORGES BLANQUESMarc Pérez, de l'IES Icària de Barcelona, va ser el primer a recórrer els 10,360 quilòmetres de distància de la quarta edició de la Cursa de l'Oli de les Borges Blanques, en què van participar 374 corredors. Pel que fa a la categoria femenina, la independent Esther Valenzuela va ser la que va arribar en primera posició, la 72 en la general, amb una marca de 40 minuts i 56 segons


Una cursa molt jove que s´esta consolidat per la seva bona organitzacio i que esta plantejant arrivar als 500 inscrits de cara a properes edicions.


La participacio dels atletes vallencs va ser molt nombrosa com acostuma a ser en totes les edicions. Els resultats dels nostres atletes van ser els seguents:.


73é lloc Xavier Flix (FACVAC-FRUITA FRESCA) 40:56.


75é lloc Enric Menero 41:03; 85é Sergi Tous 41:34, 128é Marta Figueras (CA Manresa) 43:52,; 135é Josep Mª Batalla 44:10; 143é lloc Jordi Albino 44:24; 176é lloc de la Marga Arbos 46:21 i el193é lloc del Joan Carles Purcalla (FACVAC FRUITA FRESCA) amb un temps de 47:14

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada