28 de gener del 2007

XXVIII CROSS INTERNACIONAL DE CASTELLON

Una matinal atletica molt freda va rebre als participants del Cross internacional de Castelló, disputat al circuit del Pinar del Grao de la capital de la Plana. L´atleta marroqui Yasine Abotourab 25:47 va trencar els pronostics del XXVIII Cross Internacional de Castelló, i es va imposar en un apretat sprint al corredor argentí Miguel Barzola (25:49), per devant dels atletes kenians , grans favorits per emportar-se la victoria.
Fantastica va ser la cursa de l´atleta d´Alió Xavi Garcia (Joma Sport) , que es va mantindre amb els llocs capdavanters fins a meitat de cursa, cedint terreny devant la força dels atletes africans que van imposar un ritme frenetic a partir del 4 qm. El Xavi Garcia va entrar en el 14é lloc amb un temps de 27:50.
En categoría femenina es va imposar l´atleta marroquina Malika Assahsa (Benacantil-Puerto de Alicante), que va confirmar el seu gran estat de forma (19.06) amb una gran diferencia respecte a la segona classificada, la austriaca Adrianne Herzog (19.27)