14 de febrer de 2007

Resultats 10 i 11 Febrer

XAVI GARCIA AL XXIII CROSS DE LA DIPUTACIO DE ALBACETE.

Es disputava a la localitat de La Roda la 23 edicio del Cross de la Diputacio de Albacete, que aquest any coincidia amb el cros regional per equips, on es disputavan les 6 plaçes per anar al Campionat d´Espanya de Cross per club a disputar a Jerez de la Frontera. Sobre un circuit molt dur i mal mesurat, els corredors va tindre que fer front a rafagues de vent que feien difícil mantenir l´equilibri en alguns trams del circuit..Intentar maxar en solitari era una temeritat i els corredors sabedors d´aquest fet, buscaven correr el mes agrupats posibles a fi d´evitar l´aire. Aquest fet i un circuit molt dur i revirat feian que les posibilitats del Xavi Garcia (Joma Sport) fossin escases . La cursa va sortir molt rapida, pero al pas de les primera voltes el grup es va ralentitzat degut a la força del aire. La seleccio ja estava feta, i la cursa es va trencar en diferents grups molt compactes. El Xavi Garcia es va queda en aquesta zona intermitja que tan poc agrada, i treien forçes d´on no les tenia va marcar un fort ritme a la seva ultima volta, avançant alguns corredors i donant caça al seu company d´equip David Bernado. (Joma Sport). El Xavi va entrar en el lloc 24é amb un temps de 38:08, i siguent el tercer corredor del seu equip, i aconseguit el 4 lloc per equips que li obre les portes d´anar al Campionat d´espanya de Cross per Clubs. El vencedor de la proba va ser l´attlea James Moiben Kibitok amb un temps de 35:18.

MULTITUDINARIA PARTICIPACIO AL CAMPIONAT CATALUNYA CROSS INDIVIDUAL A REUS.

Aquest diumenge 11 de Febrer,es va celebrar a Reus el 87é campionat de Catalunya de Cros Individual, conjuntament amb el Gran Premi Marcel·lí Gené a Reus. Tant l´Ajuntament de Reus com el Club organitzadir el Reus Ploms es van volcat en aquesta cursa, tant pel que fa a la adequacio de circuit, com en la resta de serveis complementaris per la quantitat de gent que es va es desplaçar a les zona del Parc de Roquis.

Carles Castillejo (CA Adidas) i Rosa Maria Morató (Valencia Terra i Mar) van revalidar el titol de l´any passat. La cursa masculina ha estat marcada per la gran lluita protagonitzada pel mateix Castillejo i per l'Ayad Lamdasem (CA Adidas) fins al punt que han entrat a la meta en el mateix temps, en tercera posició ha entrat José Luís Blanco (CA Lloret La Selva) quedant sots-campió de Catalunya ja que Lamdasem no opta al podium del campionat autonòmic per la seva condició d'estranger, en quarta posició i bronze en el campionat català ha entrat José Ríos (CA Adidas).

En dones, la victòria de Rosa Maria Morató ha estat més clara, demostrant una clara superioritat sobre les seves rivals. En segona posició s'ha classificat Judit Pla (FCB), i en tercera Sílvia Montané (FCB).

Pel que fa als atltes del FACVAC-FRUITA FRESCA gran actuacio dels atlletes promeses encapçalats pel Ramon Gasull (FCB) que va finalitzar en tercer lloc amb un temps de 35:26, el 8é lloc del Abderrahamane Boutahri (FACVAC- FRUITA FRESCA) 36:42, i el 12é lloc del Jordi Mateu (FACVAC-FRUITA FRESCA) amb 38:25.

El mes joves del club tambe van tindre l´oportunitat de dispùtar un gran croos i agafar l´experiencia de cara a propers compromisos. En la categoría de cadet femeni l´atleta Judit Rovira (Girona Costa Brava) va finalitzar en 4ª lloc, i la Sarai Romero (FACVAC-FRUITA FRESCA) en el lloc 29é. En categoría infantil femenina la destaquen el 31é lloc de la Raquel Oliva (PME). En categoría alevi femeni va pendre part la Laura Espelt (PME) que fa finalitzar al lloc 55é. En categoría masculi va participar el Gerard Perz (PME) finalitzat en el lloc 60é, i en benami masculi l´Antoni Garcia (PME) va finalitzar en el lloc 43.

CONTROL DE PISTA A CAMP CLAR

Els atletes no es van lliurant de una dia força ventós, que encara reforça mes les marques aconseguildes. En la proba dels 200m llisos el vallenc Oscar Oliva (FACVAC-FRUITA FRESCA) finalitzava la proba amb un crono de 27¨05, siguent la seva millor marca personal. En la proba del 60m tanques l´atleta cadet Ricard Fernandez (FACVAC-FRUITA FRESCA) marcava un crono de 9¨88, tambe fent la seva millor marca personal. Esperem que a mida que vagi avançant la temporada de pista, i amb uns entrenaments mes especifics, es poguin anar minorar aquests registres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada