18 d’abril del 2007

HECTOR CALVO PODI AL CTO UNIVERSITARI

NOU PODI PER L´HECTOR CALVO

El passat dissabte 31 de Març tenien lloc a les pistes d'atletisme Josep Molins de Sabadell els Campionats de Catalunya Universitaris d'Atletisme. Aquest campionat van comptar amb la participació de l'atleta del FACVAC-Fruita Fresca, representat a la UOC, Héctor Calvo a la prova dels 5000m qui s'enduia, amb el seu segon lloc i medalla de plata, un nou pòdium aquesta temporada.

La cursa va oferir poques sorpreses i les posicions dels atletes quedaven, abans d'acomplir-se el primer km, clarament definides.

L'Héctor en la seva primera aparcició en competició en pista al aire lliure des de feia quatre anys va notar la falta de ritme, però l'experiènica el va fer no defallir mentalment amb el pas de cada tomb. El temps final de 17m16s34dc, suposava una rebaixa de 20 segons en la marca que l'Héctor tenia en el mateix campionat.

La seva participació en els Campionats d'Espanya Universitaris a Múrcia, del 22 al 24 de Maig, queda, ara per ara, al criteri de la seva universitat ja que la marca mínima de participació, 15m10s en el 5000, resulta molt exigent a aquestes alçades de la temporada.

MARTA FIGUERAS AL 3e DUATLO DE VILAFRANCA DEL PENEDES

El Club Natació Vilafranca del Penedès va organitzar diumenge passat 1 d'Abril la 3ª edició del duatló puntuable per al circuit català, tenint 152 inscrits. La Federació Catalana de Triatló va donar l'import de la recaptació a la Fundació Institut Català d'Oncologia. El recorregut de la prova es va reduir a la meitat en el sector de ciclisme per a reduir riscos a causa de la pluja, quedant la prova configurada en 5 km de carrera a peu inicials, 10 km de ciclisme i 2,5 km de carrera a peu final. La Marta Figueras (CN Reus Ploms) es va veure superada per la força de les seves rivals finalitzants en el 6é lloc de la categoría, amb un temps total de 56´05¨. El seus parcials van ser de 20´44¨(5 km carrera), 25´01¨(10km bicicleta) i 10´33¨(2.5km carrera).

MITJA MARATO DE SABIÑANIGO

Neu i molta pluja va rebre als participants de la XXXI edicio de la Mitja Marato de Sabiñanigo. Els moments previs de la cursa mes d´una estava valorant si sortir a correr. Finalment mes de 300 atletes van pendre la sortida fent front tant a la pluja com al fred que feia. La cursa que atravesava tot el centre de la poblacio va estar animada pel nombros public que tot i les temps va sortir per animar el pas del corredors. Tot i les dificultats climatologiques la cursa va tindre un nivell altissim , entran el primers sis classificats per sota de 1h 10´. A la cursa va pendre part l´atleta Joan Carles Purcalla (FACVAC-Fruita Fresca) que donades les circunstacies va sortir molt conservador finalitzant en el lloc 209 amb un temps de 1h40´30¨

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada