1 de maig de 2007

CAMPIONAT CATALUNYA MITJA MARATO

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATO

El passat diumenge dia 15 d´Abril es va celebrar a Igualada la 25 edicio de la Mitja Marato de l´Anoia, que aquest any era Campionat de Catalunya de Mitja Marató. La participació de mes de 400 participants es va enfrontar a una nou traçat molt dur, i que va castigar als atletes en gran manera, sort que les plujes dels ultims dies van suavitzar una mica la temperatura. Gran actuacio del Xavi Garcia (Joma Sport) , que va controlar el ritme de la cursa desde el principi, marcan un ritme de pas que va fer trencar als primers quilometres en un grup de cinc corredors que son les que es van disputar la victoria. El Xavi va encapçalar la cursa fins al quilometre 15, a partir d´aqui va cedir en el seu ritme, per finalitzar la cursa en 4art lloc amb un crono de 1h12´25¨. La resta de participants van ser el Josep Mª Batalla (Grup Atletic) 1h35´36¨i el Xavi Flix (FACVAC Fruita Fresca) 1h 35´36¨.

Juntament amb la mitja es va disputar una cursa de 10 quilometres,on novament els atletes del FACVAC van demostran el seu gran nivell de forma. Abderahim Jalal (FACVAC Fruita fresca) va finalitzar en 11é lloc amb un temps de 36´49¨siguent el tercer de la seva categoria. Destacable l´actuacio de l´Ivet Martinez Isern (FACVAC Fruita Fresca) entran en el lloc 25é amb un temps de 38´52¨.

4 MARXA NOGUERENCA

El diumenge 15, la pluja va voler fer acte de presencia en aquesta marxa no competitiva, que es disputava al petit poble de Butsenit d´Urgell, a la comarca de la Noguera. La marxa es podia realitzar caminant, corrents o en bicicleta i constava de dos recorreguts un de 10qm i l´altre de 20qm, tots dos per corriols i camins de terra. Les plujes de tota la setmana van deixar les camins plen de fang i aigua, el que li va donar un atractiu mes gran a la marxa. Un total de 200 persones van disputar les diferents proves . El FACVAC va ser present amb l´atleta Joan Carles Purcalla (FACVAC Fruita Fresca), que va recorrer els 20 quimetres amb un temps de 1h33´. Els beneficis de la cursa es van destinar a l´ONG Aldees Infantils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada