15 de maig del 2007

FACVAC RESULTATS

I CURSA DE MUNTANYA SANTA COLOMA QUERALT

El passat dia 29 d´Abril es va disputar lla Iº Cursa de muntanya de Santa Coloma de Queralt, coincidint amb la Fira del blat de la poblacio. A part de la cursa de muntanya tambehio havia l´opcio de fer-la caminant. El recorregut d´uns 14qm aproximadament. Amb un tram inicial força exigent, el corredors van poder gaudir d´un paisatje espectacular amb el predomini del color verd dels camps de blats i un cel força tapat que volia amenazar als participants amb una pluja que al fínal no va apreixer. La cursa organitzada pel Club Atlteisme Sta Coloma va tindre una participacio de unes 200 persones entre corredros i marxadors. Com es habitual el atletes del FACVAC –Fruita Fresca van tindre una bona representació destancant l´atleta de Sarral Abderrahim Jalal (FACVAC FRUITA FRESCA), que va entrar en segon lloc, i demostrant la gran adaptacio que te en aquests tipus de curses. Tambe van ser presents els atletes Joan Carles Purcalla (FACVAC FRUITA FRESCA) i l´Hector Calvo (FACVAC FRUITA FRESCA) que van finalitzar els 14qm amb un temps de 1h14´.

30 CURSA ERMITA ST JOSEP MONTBLANC

Exit de participacio a la 30 edicio d´aquest cursa, que havia tancat les inscripcions feia dies dies i que es va veure a agafar el mateix dia devant de la quantitat d´atlEtes que es van presentar per correr la cursa de fons. Finalment 245 atletes van pendre la sortida en una cursa que es va veure condicionada de principi a fi per la intensa pluja que va caure. Tot i la intensa pluja la cursa va ser tot un exit tant de participacio com d´organització, amb trofeos i sorteig de material divers entre els participants. Pel que va a la cursa de fons sobre un recorregut d´uns 10qm aproximadament, gran presencia d´atletes del FACVAC FRUITA FRESCA. El gran dominador de la cursa va ser el Xavi Garcia Insa (Joma Sport) , que tornava a repetir triomf amb un temps de 32´49¨. Entre els deu primers tambe van entrar els atletes espluguins Jordi Mateu (FACVAC FRUITA FRESCA) 3é amb 34´55¨i l´Abde Bouthari (FACVAC FRUITA FRESCA) 8é amb 35´37¨. Destacar la participacio del vallenc Eloi Borras Fort (FACVAC FRUITA FRECA) que en la seva primera participació va ser primer de la seva categoría amb un fantastic temps de 38´22¨i entrant el 29é de la general. La resta dels atletes del FACVAC que van pedre part van ser. 34é Ivet Martineza Isern (FACVAC FRUITA FRESCA) 39´19¨; 35é Abderrahim Jalal (FACVAC FRUITA FRESCA) 39´22¨; 129é Joan Carles Purcalla (FACVAC FRUITA FRESCA) 46´24¨; 200é Maribel Yepes (FACVAC FRUITA FRESCA) 52´52¨; 227é Xavi Flix (FACVAC FRUITA FRESCA) 55´46¨ i 238é Manuela Calderay (FACVAC FRUITA FRESCA) 57´48

QUART DE MARATO DE TARREGA

La capital de l´Urgell va rebre amb un dia fantastic als particiants de la mitja marato i del quart de marato. La cursa molt consolidada al calendari van tindre una partipacio de mes 300 atletes que tenien l´opcio de fer el quart de marato o be optar per fer la mitja marato. La prova ja fixe dintre del calendari d´alguns atletes del FACVAC transita en el seu tram inicial per camins de terra, fins al qm 8, a partir d´aqui la cursa es separa pels participants de la mitja, i els del quart de marato que enfilan cap a Tarrega. Bona actuacio del Abderrahim Jalal (FACVAC FRUITA FRESCA) que va finalitzar en 6é lloc amb un temps de 39´15¨. 44é loc del Jordi Albino (Grup Atletic) 45´23¨i el lloc 63é Joan Carles Purcalla (FACVAC FRUITA FRESCA) 47´21¨.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada