5 de juny del 2007

7º MITJA MARATO DE DONOSTI

FACVAC PRESENT A LA 7º MITJA MARATO DONOSTI.

La majestuosa ciutat de Donosti , va rebre als mes de 1400 participants de la seva 7ª Mitja marató amb unes temperaturas anormals per aquestes epoca de l´any. En un circuit pla completament, quantitat de gent animant el pas dels corredors i atletes de gran nivell internacional, no van poder superar la temperartura de mes de 25º a les 10 del mati o els mes de 29º que van soportar els ultims corredors. Aixo li afegim la humitat va fer un coctel difícil de pair per molts de participants. Les cifres son clares mes de 140 atletes es van retirar, i mes d´una vintena van haver de rebre ajuda sanitaria amb simtomes de deshidratació.

La presencia dels atletes de FACVAC-FRUITA FRESCA va tindre la part negativa en l´abandonament al km12, del Xavi Garcia (Joma Sport) quan es trobava lluitant pel 5é lloc, al apareixer les molesties als bessons. La resta dels atletes dels FACVAC FRUITA FRESCA tambe vam patir la intensa calor, quedan lluny dels seus objectius i fins hi tot de les seves marques habituales. L´Ivet Martinez Isern (FACVAC-FRUITA FRESCA) va finalitzant al lloc 230é amb un temps de 1h27´41¨, i el Joan Carles Purcalla al lloc 759é amb un temps de 1h43´25¨.

INICI MOLT POSIIU DE LA TEMPORADA DE PISTA AL AIRE LLUIRE

La temporada d´atletisme en pista al aire lliure esta portant grans exits als joves atletes vallencs. La participació en diferents proves al llarg de la nostre geografia ens estan portant bones marques i records personals i del club.

Dintre dels actes de l´inaguració de la pista d´atletisme de Barberà del Valles, la Maria Casanova (FACVAC FRUITA FRESCA) tornava a fer marca personal als 100m llisos amb un temps de 13¨72. La Gemma Terrades (FACVAC FRUITA FRESCA), al concurs de llançament de disc, asolia la seva millor marca amb un llançament de 18.05m, i el David Albino (FACVAC FRUITA FRESCA) es quedava a un centimetre de la seva millor marca la llançament de pes amb 11.07m. El mateix cap de setmana a Vic en la lliga de clubs la Marta Figueres (CA Manresa) pulveritzava el record de Valls dels 3000m obstacles amb mes de 15 segons fent un crono final de 12´37¨86 .

Al control que es va disputar a Reus aquests cap de setmana , es van tornar a repertir els exits dels nostre atlletes. La Gemma Terrrades (FACVAC FRUITA FRESCA) va fer record personal i del club a la prova de llancament de martell amb 26.95m. A la prova dels 400 tanques l´Oscar Oliva (FACVAC FRUITA FRESCA) feia marca personal amb un temps de 1´07¨28. La Manuela Calvo (FACVAC FRUITA FRESCA) va disputar els 600m llisos amb un temps de 2´01¨07. Als 3000m marxa la Sarai Romero (FACVAC FRUITA FRESCA) va fer marca personal amb un temps de 20´27¨67.

A l´estadi Serrahima de Barcelona es va disputar el passat dissabte un control d´altetes veterans on el vallenc Emili Aubareda (FACVAC FRUITA FRESCA) feia el record territorial M50, a la prova de salt d´alçada amb 1.44m. Tambe va pendre part al llançament de javelina fent un millor llançament de 29.20m.

El diumenge dintre de la Lliga nacional de clubs, la vallenca Isabel Lopez (Medilast) va disputar la prova dels 1500m llisos amb una marca de 4´50¨19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada