20 de juny del 2007

EMILI AUBAREDA CAMPIO D´ESPANYA DECATLO M50

18 MITJA MARATO LINDT OLORON (FRANÇA).

La capita de la comarca de l´Alt Bearn reb als mes de 2200 participants d´aquesta mitja marato amb tots els honors. La vila situada als peus del Pîrineus es troba molt ben comunicada amb la peninsula. Per aixo no es d´extranyar que la participcio d´atletes del Pais Basc, Navarra , Aragó sigui casi la meitat de la participacio. Sens dubte es una cursa totalment diferent, on per damunt de tot es respirar un ambient festiu, de divertiment. Infinitat d´ atletes recorren els dos circuits prepapats per l´organitzacio de 15 quilometres i Mitja marato disfressats amb tota mena de vestimentes. Algunes de molt divertides, pero sobretot comodes que permetir al corredors disputar la cursa. L´esperit festiu i de diverssio no treu que la cursa tingui un cartell de luxe, i que les marques aconseguide estan al nivell que es mereix, els 12 primers atletes van baixar de 1h10´. Un circuit pla, amb molt de trossos d´ombra, es va veure afavorit per una magnifica climatología, una bona temperatura i una lleugera brisa. Organitzacio perfecte, avituallmant cada 3 quilometres amb aigua o esponjesi. Multitut de gent animant als corredors. Alguns trams com el final de la pujada al km 8, recordava les cimes del tour de franca, ple de gent, animat sense parar, als cansats corredors despres de coronar la pujada del km8.

Tant de aspectes positius van contagiar als atletes vallencs que van assolir unes grans marques, pero per damunt de tot tindre bones sensacions de cara a propers compromisos. La presencia dels atletes vallencs van ser 135é lloc Enric Menero (SETVALLS) 1h27´41¨. 226é lloc Marta Figueras (CA Manresa) 1h33´14¨. El 345é lloc Joan Carles Purcalla (FACVAC FRUITA FRESCA) 1h38´34¨. 427é lloc Carme Gonzalez (SETVALLS) i 428é lloc Artur Pascual (SETVALLS) ambdos amb 1h41´13¨.

EMILI AUBAREDA ES PROCLAMA CAMPIO D´ESPANYA DE DECATLO.

El passat cap de setmana a les insta.lacions atletiques de Monzon ,es van disputar el Campionat de Espanya de combinades de veterans. A la proba del decatló l´Emili Aubareda (FACVAC FRUITA FRESCA) va demostrar que les adversitats i molesties musculars de les ultimes setmanes que havien posat en dubte la seva presencia a la proba van desapareixer al moment de la competició. Dues jornades molt intenses, amb moltes hores a la pista per disputar les deu proves de que consta el decatlo. Dissabte es van disputar els 100m llisos, salt de llargada, llançament de pes, salt d´alçada i els 400m. El dimenge es disputaven els 100 metres tanques, llançament de disc, salt amb perxa, llançament de javelina i les 1500 metres. El resultat de les dues jornades va ser excel.lent, aconseguint la millor marca de la categoría en cinc de les proves, record de Catalunya M50 de decatlo, i el Campionat d´Espanya de Decatlo M50, amb 3729 punts.

Actuacions com la del Emili Aubareda, justifican la existencia de la Pista d´Atletisme del Fornàs, i ha de servir d´estimul pels atletes mes joves del FACVAC, per continuar entrenant i millorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada