4 de juny del 2008

EXIT DEL PRIMER CONTROL EN PISTA DEL FACVAC

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL PRIMER CONTROL DEL FACVAC A VALLS

 

El passat dimecres 28 de maig, el FACVAC, de la mà de la Federació Catalana d’Atletisme, va organitzar a les pistes d’atletisme de Valls el primer de la sèrie de controls atltètics que la entitat atlètica vallenca  té previstos pels pròxims mesos. Atletes d’arreu de Catalunya van desplaçar-se a la capital de l’Alt Camp per intentar millorar els seus registres.

 

A part dels atletes del FACVAC, a la jornada hi van participar atletes federats del F.C. Barcelona, ISS l’Hospitalet, AA Catalunya, Club Natació Reus Ploms, CE Penedès, CA Tarragona, Joma Esport, CA Manresa, CA Vilafranca, Ria Ferrol, Universitari i CA Espluguí. D’altra banda, es va obrir la participació a atletes locals no federats que van competir fora de concurs.

 

Impressionant participació en la prova de llançament de martell femení on atletes de màxim nivell estatal van disputar-se la victòria. Finalment, la prova va ser guanyada per la l’atleta espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet), que entrena a Valls a les mans dels tècnics del FACVAC, amb un millor registre de 52.21 metres. La segona classificada va ser Irene Polo (Ria Ferrol) amb 49.68 i la tercera Irene Ramos (AA Catalunya) amb 49,62. A la mateixa prova Gemma Terradas (FACVAC) va acabar en sisena posició establint un nou rècord del FACVAC absolut amb 37.53 metres, millorant en 3 metres l’antic rècord que ella mateixa posseïa. L’espluguina Meritxell Roman (CA Esplugui) va quedar en vuitena posició amb uns bons 31.08 metres.

 

El la prova dels 800 metres llisos masculins, l’atleta vallenc Jaume Jové (CN Reus Ploms) va entrar en segona posició amb un bon registre de 1.57.4, per darrera de Roger Jardi (AA Catalunya) 1.57.2. La tercera posició de la prova va ser per l’atleta Mohamed Charkaoui (CE Penedès) amb 1.57.7. L’Espluguí Abde Boutahri (FACVAC) va entrar en quarta posició amb uns bons 2.00.3 per davant del vallenc Jordi Toda (FACVAC) que va registrar un temps de 2.04.0 entrant en cinquena posició.

 

En el salt de llargada femení la vallenca Sílvia Batalla (FACVAC) va quedar en segona posició amb un millor salt de 4.90 metres, millorant la seva millor marca de la temporada. La també vallenca Berta Casanova (FACVAC) també va millorar el seu registre personal saltant fins els 4.42 metres i acabant en quarta posició. La prova va ser guanyada per l’atleta Míriam Garcia (AA Catalunya) amb un impressionant salt de 5.68 metres.

 

Finalment, la prova del 3000 metres llisos va ser guanyada per l’atleta d’Alió Xavi Garcia (FACVAC-JOMA) amb un registre de 8.48.4 per davant de l’atleta vallenc Just Sociats (CA Manresa) que va parar el cronòmetre en uns bons 8.53.9. En tercera posició, l’atleta de Berga afincat a Mont-Ral Ricard Hierro (Independent), va donar molt bona impressió en el seu debut en pista després de varis anys. Hierro va aturar el cronòmetre en uns bons 9.08.3.

 

Nou èxit d’organització i participació en el primer dels controls atlètics que el FACVAC té previstos a les pistes municipals d’atletisme de Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada