11 de juny del 2008

RESULTATS 7/JUNY/2008

SERGI MIRÓ I RICARD FERNANDEZ MILLOREN LA SEVA MARCA  A BARCELONA

 

Atletes del FACVAC van participar el passat dissabte en un control juvenil i junior a la pista Serrahima de Barcelona. Una competició que va permetre a Sergi Miró i Ricard Fernandez millorar els seus registres personals. Miró (FACVAC), que es continua recuperant de la seva lesió, va participar en les proves de javelina i llançament de disc assolint els 39.93 m i 30.21, respectivament. D’altra banda, Ricard Fernandez (FACVAC) aconseguí una marca de 16’’29 en la prova dels 110 metres tanques. També dins de la categoria juvenil, Joan Mateu (FACVAC) va córrer els 1.500 metres llisos, amb un temps de 4’43’’64.

 

D’altra banda, Gemma Terradas (FACVAC) i Rocio Calvo (FACVAC) van participar en la prova de llançament de martell junior. Terrades va assolir els 36.59 metres, mentre que Calvo va fer tres nuls.

 

Aquest dissabte l’Espluguina Lídia Pons (ISS L’HOSPITALET) també va competir, participant en la Divisió d’Honor del Campionat d’Espanya de Clubs. La prova, que va tenir lloc a Ourense, va permetre a Pons assolir els 52.96 metres en la disciplina de llançament de martell.

 

La vallenca Isabel López (MEDALIST LLEIDA) va participar en l’encontre de primera divisió nacional de clubs disputat a la ciutat de San Sebastian on va córrer els 800 metres llisos amb un bon temps de 2’29”01

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada