26 de març del 2009

RESULTATS DELS ATLETES DEL FACVAC

JORNADA D’ATLETISME DE PISTA A BARCELONA (CAN DRAGÓ)

El passat dissabte a la tarda una representació de 3 atletes del FACVAC va participar en la jornada d’atletisme en pista que obria la temporada d’aire lliure a les instal·lacions esportives de Can Dragó, Barcelona. En la prova dels 100 metres llisos masculins, Pol Olivé (FACVAC) va fer la seva millor marca personal amb 14”47. Pol va participar també en la prova de salt d’alçada on va passar el llistó a 1 metres 40 centímetres d’alçada, aconseguint també d’aquesta manera la seva millor marca personal. En categoria Femenina les atletes vallenques del FACVAC Maria Casanova i Sílvia Batalla van protagonitzar el duel de la jornada en els 100 metres llisos on Maria casona va parar el cronòmetre en uns molt bons 13”52 tan sols dues centèssimes abans que la seva companya de club Sílvia Batalla que va aconseguir també un gran registre de 13”54. Sílvia Batalla va sortir també a la prova dels 200 metres llisos on va aconseguir un bon registre de 28”63.

JOAN CARLES PURCALLA (FACVAC) A LA MITJA MARATÓ DE L’ANOIA

El passat diumenge l’atleta del FACVAC Joan Carles Purcalla va participar a la Mitja Marató de l’Anoia que tingué lloc a la població d’Igualada. Joan Carles, va sortir a provar-se sense cap altre objectiu que disfrutar de la cursa, passant els primers 10 quilòmetres de cursa en uns bons 44’56”. A paritir del Km 11 la cursa s’enduria. Finalment l’atleta del FACVAC va acabar la cursa amb un crono de 1h39’.

D’altra banda, un bon nombre d’atletes del FACVAC van participar el mateix diumenge a la cursa de muntanya de Bràfim amb arribada a l’ermita de Loreto, amb l’objectiu de gaudir de la cursa i participar en les competicions atlètiques organitzades a la comarca.