7 d’abril del 2009

RESULTATS ATLETES FACVAC 4 i 5 ABRIL

EL FACVAC A LA CURSA DELS BOMBERS DE BARCELONA

Els atletes vallencs del FACVAC Sergi Tous i Raúl Santó, van participar el passat diumenge a la cursa dels Bombers de Barcelona, on un total de 17500 atletes van recórrer els 10 km de cursa pels carrers de la ciutat. La cursa es va disputar en um matí calurós amb molta humitat ambiental.

Sergi Tous va aconseguir acabar la cursa amb un bon temps de 39’23” mentre que Raúl Santó va creuar la línia d’arribada amb una bons 41’45”.

MARTA GALIMANY CAMPIONA DE CATALUNYA UNIVERSITARI

La vallenca Marta Galimany que corre pel club d’atletisme ISS l’Hospitalet, va participar aquest dissabte a les instal·lacions d’atletisme de Manresa en el Campionat de Catalunya Universitari de Pista, on va disputar els 1500 metres llisos.

Marta Galimany, que ja defensava el títol aconseguit la passada temporada va guanyar el campionat per segon any consecutiu amb un registre de 5’00”. L’atleta que defensava els colors de la Universitat de Barcelona, té ja la marca mínima per disputar el Campionat d’Espanya Universitari que se celebrarà el pròxim mes de maig a Madrid, tant en la prova dels 1500 metres com en la prova del 3000 metres obstacles