10 de setembre de 2009

EL FACVAC TRIATLO AL CAMPIONAT DE CATALUNYA


EL FACVAC TRIATLÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Dissabte uns quants dels membres del FACVAC TRIATLÓ es van desplaçar fins a Banyoles per a disputar la 24a edició del Triatló de Catalunya, que a la vegada era Campionat de Catalunya de la especialitat.

La cursa es va disputar als voltants de l’estany d'aquesta localitat i en ella els tres vallencs, en Francesc, el Jesús i l'Oscar van donar el millor d'ells mateixos per aconseguir la millor classificació possible, enfrontant-se a més de 520 participants provinents de tots els racons de la geografia catalana. Tant en Francesc com en Jesús debutaven en la distància olímpica (1.500metres de natació, 40km de bicicleta i 10km a peu).

La cursa va començar a un ritme frenètic a la natació amb alguns cops fins que el gruix dels participants no van agafar el seu lloc dins el grup. El primer de tots en sortir de l'aigua va ser l'Oscar amb un gran parcial i es col·locava en grups capdavanters a la bicicleta. Més tard va ser en Francesc que tot seguit i demostrant el seu gran potencial a la bicicleta va avançar moltes posicions a la general fins enllaçar amb el grup de l'Oscar. Una mica més endarrerit va sortir en Jesús i tot i realitzar una lenta transició va començar la seva remontada particular.

L'Oscar en el tram ciclista va patir de valent i en la última dificultat muntanyosa del dur circuit ciclista que caracteritza aquest triatló va perdre contacte amb el grup d'en Francesc al que ja no va poder atrapar. En el tram ciclista en Jesús, tot i patir un problema mecànic que va solventar va remuntar força posicions.

Ja a l'últim tram a peu en Francesc va fer gala de la seva gran progressió durant la temporada per acabar en una més que meritòria 131a posició. L'Oscar per la seva part i millorant les seves expectatives va acabar a la 185a posició i en Jesús completant un gran debut va acabar en la posició 303 de la general.

Tots ells van acabar molt contents de la cursa i ja esperen la propera cursa per poder seguir progressant i disfrutant d'aquest fantàstic esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada