13 d’octubre del 2009

CAMPIONAT CATALUNYA MITJA MARATO

EL GRUP DE FONS DEL FACVAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

Els atletes de fons del FACVAC han tornat a estar presents aquest cap de setmana en una important prova del circuit català de fons. El passat diumenge es va disputar a Reus el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. La representació del FACVAC ha estat encapçalada pel Pere Josep López i en Joan Carles Purcalla, que disputava el seu segon campionat de Catalunya en ruta, després d’haver disputat el Campionat de Catalunya de 10km.
La prova, que va comptar amb més de 400 participants, va tenir com a guanyadors el barceloní Marc Roig (Sport Canet) i la reusenca Marta Gómez (FC Barcelona) que es van alçar amb el títol de campions de Catalunya de l’especialitat. Marc Roig va acabar la cursa amb un temps de 1h 08’18”, sent el primer cop que guanyava el campionat, mentre que Marta Gómez va repetir triomf però millorant el seu anterior registre amb un cronòmetre final de 1h.23’47”.

La prova, que presentava canvis respecte el recorregut de l’any passat, va transcórrer pels carrers de la ciutat en un circuit molt més urbà que en la primera edició. El recorregut força pla, i amb una climatologia molt favorable, va ajudar a gaudir d’una gran matinal atlètica. El resultat dels atletes del FACVAC va ser força bo donat que es troben a l’inici de la temporada. El Joan Carles Purcalla (FACVAC) va finalitzar al lloc 204 de la general amb un temps final de 1h39´26¨, mentre que el Pere Josep López (FACVAC) , va finalitzar amb un temps de 1h32´57¨ entrant en la 126a posició de la general i 62a posició de la categoria veterans.

Pel proper cap de setmana el grup de atletes de muntanya disputaran la cursa de Riudecanyes, amb un recorregut de 17km.