20 d’octubre del 2009

CURSA RIUDECANYES

Ivet Martínez i Laura Bascuñana a la I Cursa Atlètica Riudecanyes-Castell d'Escornalbou

Els atletes del FACVAC Ivet Martínez i Laura Bascuñana, el passat diumenge 18 d’octubre, van desplaçar-se fins a la localitat de Riudecanyes on es disputà la I Cursa Atlètica Riudecanyes - Castell d’Escornalbou, una cursa complicada i heterogènia segons descriuen els propis organitzadors.

El recorregut de la cursa de fons que combinava l’asfalt amb la muntanya era de 17 km amb un desnivell acumulat de més de 600 m. L’èxit de participació va quedar demostrat amb un total de 80 corredors i unes 85 persones caminant.

Els resultats dels atletes vallencs van ser la 11a posició de la general amb un bon temps de 1h21’17’’ per l’Ivet Martínez (FACVAC) i la 69a posició de Laura Bascuñana (FACVAC) amb un bon temps de 1h57’38’’. Cursa que va ser tota una experiència pels nostres atletes degut a la duresa del recorregut.

D’aquesta manera, el grup d’atletisme de Muntanya del FACVAC continua iniciant la seva activitat en diferents proves de la zona, en una especialitat atlètica on cada cop son més els aficionats que hi participen.