18 de novembre del 2009

GRAN PAPER DEL FACVAC A VILA-SECA

El passat diumenge 15 de novembre el FACVAC va iniciar la temporada de crosos 2009-2010 amb una gran participació al cros de Vila-seca. El club vallenc d’atletisme, va aconseguir ser el club amb més atletes de tots els participants, per davant del Club Atletisme Tarragona, El Club Atletisme Terres de l’Ebre i el Club Natació Reus Ploms.

En un matinal molt calorosa, les diferents curses van començar a partir de les 10 del matí amb els atletes de categoria Júnior, on el FACVAC va tenir una destacada actuació amb la espectacular victòria d’Eloi Borràs i el tercer lloc de Joan Mateu. En categoria Júnior Femení, Sarai Romero va aconseguir la quarta posició final. En categoria veterans l’atleta del FACVAC Hector Calvo va aconseguir la 10a posició en una cursa amb moltíssima participació, en la que Raúl Santó (FACVAC) va aconseguir la 20a posició.

Després dels Júniors i Veterans, van començar les curses en categories de promoció. En categoria Cadet Guillem Pallàs va aconseguir una bona 7a posició. En Categoria Aleví masculí, espectacular cursa de Ferran Pallàs que va aconseguir pujar al podi en una impressionant 2a posició. En la mateixa cursa, bons resultats per Oriol Cardiel que va entrar en la 13a posició. Bernat Dalmau en la 16a, Genís Fernàndez en la 25a i Eugenio Gil en la 27a. En categoria Aleví Femení, l’atleta Maria Martin va aconseguir la 19a posició, Marina Martí la 21a, Ivet Jiménez la 24a, Aina Marti la 26a i Xènia Molne la 27a. En categoria Benjamí Masculí, bona 14a posició de Enric Paris, 15a de Raul martin i 20a de Sergi Jiménez. En categoria Benjamí Femení, 20a posició per Dèlia Jiménez, 21a per Iliane Borràs i 26a per Núria Molné. En categoria Pre-benjamí masculí bona 14a posició per Jordi Roselló. En categoria Pre-Benjamí Femení 22a posició per Xènia Cardiel, 29a per Marta Molné i 36a per Clara Santó. Finalment, en categoria Minis, 20a posició per Elia Santó i 23a per Júlia Santó.

Per tancar la brillant matinal de cros a Vila-seca, en la cursa Sènior Femení, espectacular cursa de la vallenca Marta Galimany (ISS l’Hospitalet) que va estar lluitant per la victòria fins els últims metres de cursa, aconseguint finalment una gran segona posició. En la mateixa cursa, les atletes del FACVAC van aconseguir les posicions 6a per Marga Arboç, 7a per Marta Gàlvez i 8a per Montse Padró, en el debut de l’equip de cros sènior femení que aquest any lluitarà per la classificació pel Campionat d’Espanya de Cros.

En la categoria Sènior Masculí es va viure una gran cursa amb un altíssim nivell on els atletes del FACVAC van tenir també una important actuació. Xavi Garcia, amb la mirada posada ja en la Mitja Matarató de Tarragona del pròxim 29 de novembre, va aconseguir la 8a posició, Jordi Toda va entrar en la 10a posició i Jaume Jové la 13a. Bona nota també pel debut aquesta temporada de l’equip masculí de cros del FACVAC que l’any passat va classificar-se pel campionat d’Espanya.