23 de gener del 2010

FACVAC TRIATLO A TUIXENT


El pasat diumenge dos triatletes vallencs, en Miquel i l’Oscar, es van desplaçar fins a l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent la Vansa per a prendre part en aquest triatló.

El triatló blanc es diferencia del triatló convencional en el fet que es subsitueix el sector de la natació per l’esquí de fons.

Els nostres triatletes es van enfrontar a una cursa força dura que consistia en 10km d’esquí de fons, 10km de bicicleta de muntanya per la neu i 5km a peu, també per neu.

A les 9:30 es va donar el tret de sortida amb un ritme endemoniat sobre els esquís. En aquest sector degut a la seva técnica va separar bastant a tots els participants que havíen de completar 2 voltes a un dur circuit.

Després de deixar els esquís s’havien d’enfrontar a un técnic circuit amb la BTT. La primera de les voltes va ser molt dura, i bona part dels participants van haver d’empènyer la bicicleta bona part d’aquesta, però per sort de tots la 2ª volta la neu estava més compactada i va ser més fácil d’anar dalt de la bicicleta tot i les pertinents relliscades i caigudes que la majoria dels participants van patir al llarg d’aquest tram.

Ja a l’últim tram els triatletes van acabar de donar tot el que els quedava que no era massa, l’alçada i les dures pujades havíen desgastat ja molt els participants. Tant l’Oscar com en Miquel van estar en tot moment entre els 50 primers classificats per acabar entrant junts a meta agafats de la má en el lloc 41è i 42è respectivament.

Una cursa més que sumen aquests polivalents triatletes i que els ajuda a sumar noves experiències i un bon entrenament de cara a la nova temporada que estan preparant.

El FACVAC TRIATLO té previst prendre part en el Campionat de Catalunya de Duatló per equips el proper dia 27 de Febrer a la ciutat del Prat on esperen deixar el nom de Valls ben amunt i us animen a tots els que volgueu provar aquest fantàstic esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada