12 de gener del 2010

FACVAC SITGES


MITJA MARATO DE SITGES

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Sitges una de les mitges maratons més emblemàtiques de tot Catalunya. La vila de Sitges pot presumir d’un entorn molt agradable i d’una cursa considerada de les ràpides. Per contra es una de les mitges amb mes problemes organitzatius i de medició de tot Catalunya. Després d’uns anys on semblava que estava millorant el nivell organitzatiu, aquest any han tornat a caure en els errors d’altres edicions.

Els corredors van haver de patir cues interminables per la recollida dels pitralls, en un espai massa reduït per encabir els més de 2000 participants. Per acabar de rematar la jugada, un error en la medició del circuït, va fer que les corredors fessin uns 300 metres de més, invalidant totes les marques aconseguides, i privant a molts de corredors de fer mínimes per altres competicions, si bé l’organització ha reaccionat aviat corregint l’error i aplicant una compensació en temps per la distancia addicional.

En la present edició van tornar a prendre part atletes del FACVAC, després de varis anys sense participar en la mateixa. En aquest cas el Xavi Garcia i el Joan Carles Purcalla, prenien part amb bones sensacions després dels resultats aconseguits feia 10 dies a la San Silvestre Vallecana.

El Xavi Garcia, es va mantenir en la primera part de la cursa, al grup capdavanter, per perdre posicions en la segona part de la mateixa, i quedar en un interessant segon grup, que va mantenir un bon ritme de cursa, per finalitzar al 7è lloc de la classificació amb un temps de 1h10:15. Per la seva part el Joan Carles Purcalla (FACVAC) segueix en una línea de bons resultats personals, acostant-se al seu objectiu per la present temporada. El Joan Carles finalitzar al lloc 610 amb un temps de 1h32´26.

La propera setmana una bona representació del FACVAC prendrà part al Quart de Marató de Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada