18 de desembre del 2009

BONS RESULTATS DEL FACVAC AL 43E CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA

El passat diumenge 13 de desmbre es a disputar a la ciutat de Granollers la 43a edició del cros Internacional de Catalunya, amb la presència dels millors atletes catalans juntament amb atletes internacionals de primer nivell. La matinal va ser freda, però sense pluja ni vent, fet que va permetre que es disputés el d¡cros en bones condicions.

L’atleta del FACVAC Joan Carles Purcalla va encetar les curses de la matinal participant en la prova de veterans on va aconseguir rebaixar la marca de la passada temporada en prop d’un minut.

En categoria júnior masculí l’atleta del FACVAC Eloi Borràs va fer una espectacular cursa lluitant amb els primers des de l’inici de la carrera, i aconseguint un excepcional 6è lloc final, demostrant que l’atleta vallenc es troba en un excelent moment de forma. Aquesta 6a posició, juntament amb les victòries aconseguides al cross de Valls i al cross de Vila-seca, han propiciat que la Federació catalana d’atletisme convoqui al jove atleta del FACVAC per la concentració de fons que es farà al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat el pròxim dia 2 de gener. En la mateixa cursa, Joan Mateu (FACVAC) va fer també una bona cursa aconseguint entrar en la 17a posició.

En la categoria Sènior Femení nova sorpresa de la vallenca Marta Galimany (ISS l’Hospitalet) qui va fer una gran demostració de força lluitant amb atletes de primera fila estatal i aconseguint una brillant 10 posició final millorant en més d’un minut la marca aconseguida la passada temporada.

De la mateixa manera, espectacular comportament el de Xavi Garcia (FACVAC) en la cursa senior masculí on va estar lluitant amb gent de nivell estatal fins al final, aconseguint una gran 19a posició final millorant també el registre aconseguit la passada temporada.

D’aquesta manera, el balanç no podia ser més positiu pels atletes del FACVAC en aquesta cursa, que sense dubte es tracta del cross amb més nivell ques es disputa en terres Catalanes.