12 de maig del 2010

EL FACVAC PRESENT A COMARRUGA, SALOU I TARREGA

ATLETES FONS DEL FACVAC A COMARRUGA, SALOU I  TARREGA

Nou cap de setmana amb multituts de curses al llarg de tota la geografia catalana. I novament els corredors de fons del FACVAC continúen en la seva linea de participación  en tot tipus de curses i distancies.  Aquest cap de setmana amb representacio  a Tarrega, Comarruga i Salou.
La participacio mes nombrosa dels atletes de fons del FACVAC va ser a Comarruga, on es disputava la penultima de les proves de circuit  10km. La cursa va comtar amb una participacio molt baixa, fet força curios donat la elevada participacio en casi totes les proves que es celebran a Catalunya. El recorregut de Comarruga constava d´un circuit de 5 quIlimetres, on els corredors havian de fer dues voltes. El circuit força complicant amb molt camvis i girs de 180º . La partipacio dels atletes de fons del FACVAC va estar encapçalada pel Jordi Tous (FACVAC), que va finalitzar al lloc 28é amb un temps de 40´14¨, el segon dels vallencs va ser le Marc Guasch, lloc 41º amb un temps de 41´29¨, i el darrer classicat, al 52é lloc , el  Raul Santo AMB 42´55¨.
A Salou tambe va estar present el FAVAC amb dos dels seus atletes.Aquest cop el Passeig Maritim era l´escenari per aquest cursa, on mes de 600 atletes entre les dues proves,, una de 3 km i un atre de 10 km. La cursa destinada tots els ingresos per associacions de lluita contra el cancer.  Excel.lent comportament dels atletes del FACVAC , amb el 10é lloc pel David Forn amb 37´57¨ , i el 22é lloc pel Pere Josep Lopez amb un crono de 39´25¨.
El barrer intgrant de FACVAC va ser le Joan Carles Purcalla, que prenia la sortida a la Mitja Marato de Tarrega. El recorregut de la cursa recorre tres quartes parts per camins de terra, i la resta trans urbans i asfaltats. Els corredors havian de donar dues voltres al circuit preparat per l´organitzacio, que presentava un canvi de sentit als celebrats amb anterioritat.  Entre les dues curses quart de marato i mitja marato, es va batre el record de participacio, i finalmente mes de 550 corredors, van poder gaudair d´un magnific dia, i on la pluja no es va dignar a apareixer, tot i les pevisions inicials.  L´atleta Joan Carles Purcalla (FACVAC) va finalitar al lloc 62 amb un temps de 1h36´11¨, i mamb bones sensacions de cara a props reptes.