22 de juny del 2010

4 MEDALLES ALS CTO CATALUNYA JUNIOR PROMESA

4 MEDALLES ALS CAMPIONATS CATALUNYA JUNIOR/ PROMESA

Impresionat cap de setmana el visqut pels atletes junior i promeses del FACVAC. Si dies enrrera casdasqun dels joves atletes del FACVAC anavan aconseguin marques personals i records del club. Aquest cap de setmana a les pistes del Serrahima a Barcelona, aquestes bones sensacions s´han vist confirmades, i premiades amb quatre podis als Campionats de Catalunya Junior i promesa. Destacar el doblet aconseguit per la Maria Casanova (FACVAC) que assolia podi a les proves de velocitat. Un sots-campionats de catalunya a la prova dels 100m llisos, amb una marca de 12,41, i us tercer lloc als 200m llisos amb un crono de 27,76.
A la final de salt de llargada, el Sergi Miro, finalitzava sots-campio de catalunya despres de realitzar un millor salt de 6,82m. Tant en aquesta prova com a les de velocitat la presencia de l´aire va condicionar les marques aconseguides.
A les proves de llancament tambe va haver premi pels atletes del FACVAC, en aquest cas , a la prova de llançament de pes, la atleta de Nulles Gemma Terradas, assolia el tercer lloc del podi amn un llançament de 8,40m. La Gemma que tambe va pendre part a la prova de llançament de disc, on va finlaitzar en 4º lloc amb un millor llançament de 23,71m. L´alte llançadora va ser la Oyana Sabate, que va finalitzar en quart lloc a la porva de llaçament de javalina amb millor llançament de 27,52.
A les mateixes instal.lacions durant le dissabte i diumenge es va disputar un control de proves combinades, on va pendre part l Pol Olivé al octalo juvenil. Bona participacio del Pol que tot i la durada de la  competició, durant dos jornades i la climatologia no gens favorable per la presencia del vent, va assolir una nova marca personla amb 2600 punts. Les marques assolides a les diferets proves que compasan l´octalo van ser:
Dissabte: 100m llisos: 12¨53 (MP), salt de llargada 5,16m (MP), llançament de pes 7,24m, salt d´alçada 1,54m
Diumenge: 100m tanques 20¨68 (MP), llancament disc 15,04m, salt amb perxa 2,70m i llançament de javelina 17,79m