9 de juny del 2010

ATLETES FONS FACVAC A LA CURSA DE LA GUINEU

ATLETES FONS DEL FACVAC A LA CURSA DEL A GUINEU
El passat cap de setmana, a la poblacio del Vilanova de  belpuig, es va celebrar la quarta edio del a cursa del Guineu.  Prop de 300 atletes van pendre en aquesta cursa cursa, que aquest any presentava alguns camvis al circuit, eliminan les dues voltes, per un sol recorregut de 10 km , per camins de terra.. recorregut força pla, tot i que el calor va ser sofocant, L´organitzacio va ser perfecta cuidant als corredros i acompanyat amb tots tipus de serveis. Bona actuacio del atletes de fons del FACVAC, que continuan la seva particpacio en tot tipus de curses i distancies. A Vilanova de Belpuig el millor va ser el Pere Josep lopez (FACVAC), que va recorer el s 10km amb un temps de 39´09,, entrant per devant del seu fill Albert lopez 41´01¨. El darrer del corredors vallencs va ser el Joan Carles Purcalla, que finalitzava al lloc 101 amb un temps de 43´29¨.
Esl propers dies bona representacio de corredors del FACVAC a la pujada a Miramar, on esperan completar una bona participacio com està siguent habitual als ultims anys.