22 de juny del 2011

XAVI GARCIA GUANYA ELS 10 QM DE LA CANONJA

10 QM DE LA CANONJA

Aquest passat cap de setmana ha vist neixer un nova cursa, els 10qm de la Canonja, sota l´organitzacio del CA Tarragona. Una primera edició que va comptar amb mes de 300 corredors, i que van tindre que recorrer els 10 qm un un recorregut urba de 5 quilometres on s´havia de donar dues voltes. Recorregut complicat pels molt revolts i forçes pujades i baixades. La victoria en aquest a primera edició de la cursa, ha estat pel corredor d´Alió Xavi Garcia (AA Pratenc) 33´01¨ que es va imposar al ultims metres de la cursa, imposant el seu final sobre el Marc Garcia (Corredors.cat) 33´03¨. El tercer lloc de la cursa ja a força mes distancia va ser pel Sergi Casas (CA Montblanc) 33´38¨. Les resta de l´expedicio del FACVAC va tindre un grans resultats, 33º Pere Josep Lopez (FACVAC) 39´11¨, ocupant el segon de la seva categoria, 44º Albert Lopez (FACVAC) 39´38¨, 49º Ruben Otero (FACVAC) 39´52¨, 97º Francisco Sierra 43´39¨.