6 de juliol del 2011

FACVAC: RUTA, MUNTANYA, BTT

Cap de setmana d´intensa activitat pels atletes del FACVAC, que continuan demostran la seva adaptacio a tot tipus de proves esportives. El dissabte atletes del FACVAC (Ivet martinez, Quim Royes, Xavi Garcia, Marc Toda) prenian part a la Marato de relleus de Santes Creus que per segon any organitzava l´AAEET. Els corredors del FACVAC que aquest curses corrian amb l´equip Envernisats Alcover, finalitzavan en 5à posicio. Poques hores despres d´aquesta prova, nova presencia a un altre prova. En aquest cas era a la poblacio de Borges del Camp, on es disputava una nova prova del circuit de curses de muntanya del Baix Camp. La Cursa nocturna de Borges del Camp. La cursa que es feia de nit va donar magnifics resultats pels atletes del FACVAC. La victoria va ser pel Sergi Casas (Club atletic montblanc) 1h03´28¨, el segon lloc era pel vallenc Jordi Toda (FACVAC)1h04´2, en tercer lloc l´ocupava l´Eloi Borras (Borges Trail) 1h05´37¨. Ja en un altre categoria el vallenc Francisco Sierra Ochoa (FACVAC) 1h26´02¨ s´imposava a la seva categoria, el que li per

met continuar com a lider provisional, en aquest categoria, al Circuit de curses del Baix Camp.
Tambe la muntanya, pero en aquest cop a Capçanes, Cursa de Muntanya de Capçanes, va donar bons redits als atletes del FACVAC MUNTANYA, aques cop va ser en categoria femenina, on la Angela Aguilar, es classificava en segon lloc de la seva categoria. La participacio final de la prova va estar la voltant del 200 corredors, que van pode gaudir d´un recorregut molt espectacular.
El mateix diumenge tambe van estar presents a Barcelona ciutat, a la cursa de la Maquinista. Cursa de 10qm marcada, per l´intensa calor i xafogor, que van patir les corredors. Sota aquestes premises, i amb el cansament de la prova del dia anterior, el Xavi Garcia (AA Pratenc), va finalitzar la prova de 10 qm amb un temps de 34´16 , ocupan el nove lloc de la cursa.
El mateix cap de setmana, el FACVAC TRIATLO, ha pres part a la cursa VIPXTREM, cursa de BTT celebrada a l´entorn de Poblet i les muntanyes de Prades. Debut en aquest tipus de proves pel Ruben Otero (FACVAC) que finalitzava la prova, en mes de 10h, ocupan el lloc 169. El Ruben es troba en fase de preparacio de les triatlons dels estiu.

1 comentari:

  1. Que foto más chula! Lástima que no me hicieran una de la caida en la meta, jejeje!!! A seguir entrenando!

    ResponElimina