5 de desembre de 2011

23é CROSS CIUTAT DE VALLS, TOT UN EXIT


CROSS CIUTAT DE VALLS, UN RECORD DE PARTICIPACIO

El 23é Cross Ciutat de Valls, va tornar a ser un exit organitzatiu i de participació. La participacio total va ser de 425 atletes, marcan un nou record de participació. Poc a poc , el cross de Valls s´esta convertint en una prova molt ben considerada pels corredors. La participació en les diferents categories va ser força nombrosa, amb atletes provinents de diferents llocs de Catalunya, alguns de mes habituals al nostre Cros, com son els de Terres del Ebre, Ascó, Reus, Tarragona, Torredembarra, Cambrils, Igualada i d’altres no tan habituals com de Girona, L’Hospitalet, Arbeca, El Prat, Manresa, Barcelona, així mateix el nivell de les proves va ser força bo i amb moltes ganes de competir per part de tots ells. Atletes de tot Catalunyas es van donar cita, al circuit del Fornàs,que va veure com s´havia de camviar en part el recorregut d´altres anys. Tot i els camvis, les curses van ser nombroses i d´un altissim nivell. Una matinal on la climatologia va acompanyar als corredors i familiars. Al llarg de tot el mati els corredors de les diferents categories, van lluitar amb el exigent circuit vallenc, per assolir el preuat premi.  Aquest cross era un dels triats per la fedaracio Catalana d´atletisme, per triar els components de la seleccio catalana d´atletisme en categoria cadet,junior, juvenil, per anar al Cross internacional de Elgoibar.
Destacar el triomf de la vallenca Marta Galimany (AAC) que tornava a guanyar
per tercer cop consequtiu la cursa absolula femenina. En categoria masculina la victoria se la va endu Llorenç Sales Ferre  (Fent Cami Mislata). El Trofeu Memorial Júlia Celma, van anar a mans del atleta vallenc Hector Calvo (FACVAC)  i de la vallenca Júlia Ollé (CAT).
Destacar la col .laboracio de els atletes i pares d´atletes que varem fer posible desplegar tots els serveis que un cross d´aquestes caracteristiques requereix: secretaria, controls, montatje, avituallament, servei de cafeteria. Al mateix temps agrair la bona feina feta pel Patronat d´esport de Valls, en molts dels aspectes logistics que una cursa necesita. El Cross de Valls ,es depsedeix fins a la propera temporada, segon la 24é edicio i la data el 2 de Desembre del 2012.

Cat
Lloc
Nom
Senior masculí
16
ENRIC MENERO FERRE
Juvenil masculí
26
GUILLEM  PALLAS GUARDIOLA
Veterà masculí
8
HECTOR CALVO GONZALEZ

23
FRANCISCO SIERRA OCHOA
Cadet masculí
18
ARNAU BOADA DE VIDIELLA

27
TONI CORRALES SOBERINO

28
GENIS FERNANDEZ RAVENTOS

29
ORIOL GATELL ROMEO

30
DAVID JIMENEZ SANCHEZ
Infantil masculí
12
ORIOL CARDIEL REVOLTOS

14
DANIEL ARTIGAL HERNANDEZ

15
ADRIAN ROMAN IGLESIAS

20
ENRIC PARIS DOMINGO

27
DAVID BOVE SALAT

32
EDUARD GARCIA GUILLEN
Infantil femení
21
MARINA MARTI COBLER

23
NATALIA SOLE LOPEZ

25
IVET JIMENEZ PEREZ DE TUDELA

30
ILIANE BORRAS FORT

33
ANNA LINARES BARRERA

34
ESTHER ROCA FABREGAS
Aleví masculí
15
ROGER RULL RAFI

34
XAVIER MARCO MAGAN

36
OSCAR ZAFRA ADAN
Aleví femení
28
DELIA JIMENEZ PEREZ DE TUDELA

29
ZYLA CANTOS SERRANO

35
XENIA CARDIEL REVOLTOS

43
NURIA FERNANDEZ RAVENTOS
Benjamí masculí
12
QUIM ALDOSA ARJÓ

21
ALBERT BEL PAGÀ
Prebenjamí masculí
10
GABRIEL FERNANDEZ RAVENTOS

13
JOAN BENEYTO AMETLLE
Prebenjamí femení
14

ODA RULL RAFI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada