1 de desembre del 2011

FACVAC VALLS A LA MITJA MARATO DE TARRAGONA


Facvac present  a la Mitja Marató de Tarragona  i als 10qm Valencia
Cap de setmana amb participació dels nostres atletes en curses multitudinaries.  La mes propera , la Mitja Marato de Tarragona, que tornava a batre un record d´inscrits.  Mes de 2000 corredors inundavan de color els carrers de Tarragona. Bon recorregut i bona organització ,fa que aquesta mitja marato tingui cada any mes inscrits, i aconsegueixi tancar inscripcions bastants dies abans.  Aquest any tambe s´h donat un interesant duel entre els quatre primeres classificats, fet que ha permes tancar la cursa amb uns magnifics crono. Millorant força les marques aconseguides els darrers anys.  Aquest any els atletes del Facvac Valls no s´han perdut aquesta cursa. I tot i les molesties fisiques amb alguns dels nostres, s´ha mantingut unes bones posicions. 224º Pere Josep López Martí (FACVAC) 1h27´25¨ (6 de la categoria), 670é Marc Guasch (FACVAC) 1h37´29¨, 920é Ruben Rubén Otero Viñals (FACVAC) 1h40´56¨.

Uns quan quilomtres mes avall, estavan present a la Marato de Valencia i els 10qm. Entre les dues curses mes de 10000 persones, van recorrer el rapidissim recorregut valencià.  A la marato s´assolia unes de les millors marques en marato fetes  a territorio espanyol. En aquest cas la presencia del Facvac, va ser a la cursa de 10qm. Dos corredors van recorrer els 10qm de la cursa, amb bons resultats. El millor el 19é lloc Xavi Garcia Insa (AA Pratenc) 32´09¨,  i la gran marca de la  Júlia Ollé Gatell (CA Tarragona) 42´28¨. Amb aquest temps la Julia feia la seva millor marca personal sobre la distancia.

Aquest cap de setmana , toca l´atletisme a Valls, tornar el cross Ciutat de Valls, al seu 23é edicio.La participacio prevista es situa al voltant dels 500 nens i nenes. Tot ja esta preparat per la gran festa del Cross, al circuit que l´organitzacio a preparat, amb alguns camvis respecte edicions anteriors. Tots els assistent podran gaudir del servei de cafeteria que l´organitzacio te preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada