23 de novembre del 2011

Xavi Garcia repeteix victoria a la volta a l´estany d´Ivars


Xavi Garcia guanya la 3º Volta a l´estany d´Ivars

Matinal perfecte pels atletes del Facvac Valls, que el passat cap de setmana es desplaçaven novament a les comarques lleidatans per correr a la 3º edicio de la volta a l´estany d´Ivars. Una cursa que en tan sols tres any de vida, s´ha situat entre les de mes participacio a les comarques de ponent. Prop de 800 corredors ente les dues curses. Sens dubte, l´entorn natural de l´estany d´Ivars-Vilasana es un magnific reclam , pero tambe la perfecte organització i es que moltissima gent del poble dona suport en qualsevol tasca que fasi menester.   La cursa, consta de dues proves una de 10qm que dona la volta a l´estany i una altre de 5qm. Recorregut mixte, amb mitat asfalt i mitat camins. Els atletes del Facvac Valls han estat presents a totes les edicions i sempre amb un  bon  nivell.  Aquest any no ha sigut una excepció, i els nostrs atletes s´han emporat un total de tres premis. A destacar la victoria, per segon cop, del Xavi Garcia (AA Pratenc), que es imposa despres de mantindre un  intens pols amb el Sancho Ayala (Fondistes solsones), i el Ricard Pastor (AA Xafatolls) . La victoria del Xavi no es va produir fins al darrer quilometre, on va fer valdre la seva major velocitat.  El seu temps final va ser de 34´16¨. En categoria femenina es va viure una situacio al inreves, la vallenca Júlia Ollé (CATarragona), ocupava la primera posicio, i va ser sobrepasada als quilometres finals, ocupan finalment la tercera plaça ,  amb un temps de 44´46¨.    Els altres representats del Facvac Valls, van ser el Pere Josep Lopez (FACVAC), 36é amb un temps de 41´54¨, i l´Albert lopez (FACVAC ) 49é amb 43´10¨i ocupan el tercer lloc de la  seva categoria. El darrer del corredors del Facvac ,va ser el Joan Carles Purcalla (FACVAC) que ocupava el 246é lloc amb un temps de 52´02¨.
El mateix diumenge el Facvac , va pendre part a la cursa popular de  Sant Vincenç dels Horts, sobre un recorregut de 10qm. El mes de 800 corredors va recorrer un recorregut força rapid, el que va premetre  als corredors fer uns bons registres. El Jordi Romeu (FACVAC), finalitzava la prova la 42é lloc amb una bonísima marca de 39´42¨..
Aquest proper cap de setmana, els atletes del Facvac Valls estaran present a la Mitja Marato de Tarragona, i als 10qm Ciutat de Valencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada