16 de novembre del 2011

CURSAROCA 2011, FACVAC MUNTANYA

CURSA ROCA 2011, SANT MARTI SARROCA

El passat dia 13 va veure el neixament d´una nova curs de muntanya, a Sant Marti Sarroca.  Cursa de muntanya amb una distancia de 15700m, amb 1300m de desnivell acumulat.  Particpacio propera als 200 corredors, que van gaudir d´un recorregut molt distret. Cursa de muntanya  molt variada, amb trams tecnics tant de pujada com de baixada, corriols d muntanya, i trams per camins rurals. La cursa va ser guanyada pel Sergi Casas, amb poc mes d´un hora. Pel Facvac muntanya va estar present un atleta fixe en aquestes curses, el Francisco Sierra (Facvac) que finalitzava la cursa al lloc 67é amb un temps de 1h30´38¨, siguent le tercer de la seva categoria. El Facvac muntanya sera present els propers dies a la Trail d´Arbeca