25 de juliol del 2012

JAUME JOVE, QUART CLASSIFICAT A LA CURSA NOCTURNA DE ST JAUME A REUS

ATLETES FACVAC VALLS A LA CURSA NOCTURNA DE REUS

Es va celebrar a Reus la tercera edició de la Cursa Noctura de Sant Jaume. Cursa amb les seves especials caracteristiques, per un costat l´hora d´inici de la prova, a les 21h, i per altre el fet de fer-se en divendres. Ni una cosa ni l´altre va restas participacio. Mes de 350 corredors van recorrer el circuit de 10km que havia preparat l´organitzacio. La prova amb sortida al Parc del Capellans, on estan situades les piscinas municipals. , portava als corredors tot per trams asfaltats  fins al mateix Riudoms, per tornar a enfilar per un altre carretera fins a Reus. Recorregut sense gaires dificultats i amb un  caire força festiu. A la arrivada els corredors podien fer us de la piscina, aixi com gaudir d´un sopar a la fresca.
El Facvac Valls , va estar presenta amb grans resultata. El Jaume Jové (FACVAC VALLS), finalitzava en quart lloc de la cursa amb un temps de 35´42¨, ocupant el segon lloc de la seva categoria. Una mica mes enrrera arrivar el Toni Gonzalez (FACVAC VALLS), ja recuperat de les seves molesties, l lloc 43é amb un temps de 41´36.
La temporada de fons en ruta arriva per la majoria de corredors a la seva fi, amb la disputa el proper cap de setmana de la Cursa de l´Espluga de Francoli, on el Facvac Valls serà presenta com cada any.