2 d’agost del 2012

LA CURSA DE L´ESPLUGA DE FRANCOLI, LA CLASSICA DE L´ESTIU


ATLETES FACVAC VALLS A LA CURSA DE L´ESPLUGA DE FRANCOLI

L´Ultima cap de setmana de Juliol, els corredors tenim una cita amb la Cursa del´Espluga de Francoli, que arribava aquest any a la seva 35ª edicio. La cursa  organitzada per Club atletic Esplugui mante tots els ingredients que l´han fet famosa entre els corredors populars de tot Catalunya. La intensa calor que fa per aquelles dates, el recorregut exigent, el pas per Monastir de Poblet, l´animacio durant tot el recorregut, i el bany posterior a la Piscina municipal.
La particpacio al voltant dels 800 corredors,  una mica inferior a d´altres edicions, van gaudir d´una tarda una mica estranya. El dia tapat i fins hi tot cap al final de la cursa amb unes quantes gotes. Xafogor asfixiant com cada any, encara que va entrar una mica de brisa. El recorregut com sempre, amb un primers kilomtres per dintre del poble, per enfialr per la carretera de Prades, cap al Monastir de Poblet, on esperava als corredors centenars de gent animant. En aquest punt els corredors entraven al pati del Monastir, per continuar cursa direccio Prades. A l´alçada del km9, els corredors giravan per retrobar la mateixa carretera, ara mes comoda, amb bona part del recorregut en baixada.
Nomborsa participacio de corredors del Facvac Valls, i amb bons resultats: Jordi Toda 56´36,  Albert Marsal 1h00´21¨, Pere Josep Lopez 1h04´13¨, Toni Gonzalez Manga 1h04´28¨, Jordi Romeu 1h06´19¨, Francisco Sierra 1h08´54¨.
Amb aquesta cursa, molta corredors acaban la temporada i agafan unes vacances atletiques. Pero el calendari de curses, no para, i de ben segur els atletes de Facvac Valls, i de les seves seccions: triatlo, muntanya continuaran competint durant tot l´estiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada