8 d’agost del 2012

RUBEN OTERO 5é AL 34é CROSS DE TORREDEMBARRA

RUBEN OTERO 5é  AL 34º CROSS DE TORREDEMBARRA,

Una cursa classica del estiu, tot i portar molt de temps , 34 edicions no esta gens masificada. La prova organitzada per la Regidoria d´Esports i el Club Atletisme Torredembarra, va reunir nombros numero d´atletes  de diferents catagories que van recorrer les diferents circuits que habian preparat. A la cursa absoluta varem tindre la presencia del triatleta Ruben Otero (FACVAC TRIATLO), que repetia participacio. A les 20:30 es donava la sortida de la cursa, el Ruben que es troba en fase de preparacio de la temporada de triatlons, sortia amb el grup capdevanter. Al pas del primer kilometres va anar perdent contacte amb els  4 primers classificats, amb ritmes mes rapids al que ell acostuma a anar. En aquest punt de terra de ningu, es va quedar mantenint un ritme el mes alt posibe, per evitar que el corredor que anava darrera seu li dones caça. Finalitzava el recorrergut  d´uns 5 km amb un temas de 19´43¨, ocupant el 5é lloc de la cursa. Molt satisfet de resultat i sobretot de les sensacions que havia tingut duran la cursa.
La propera setmana el Ruben , juntament amb el Xabier OLfrozco i el  Oscar Rubio, pendran part a la Zoot Triatlo de Tarragona. Sera l´oportunitat d´estrenar les noves equipacions del Facvac Triatlo.