15 d’agost del 2012

FACVAC TRIATLO AL ZOOT TRIATLO TARRAGONA

El pasat diumenge el triatletas del Facvac triatlo, varen estar present a la segona edicio del zoot triatlo tarragona. La prova amb distancia sprint, 750m natacio, 20km ciclisme i 5 km cursa a peu, es va disputar en la seva totalitat pel Serrallo-Port de Tarragona. Els prop de 800 participants van poder gaudir d´una bona matinal, amb una mar força calmada, així com un recorregut tant de bicicleta com de cursa a peu molt i molt planer. Similar en part al que recorrer la mitja marato de tarragona.
El Facvac Triatlo va estar present amb tres esportistes, i  a mes es donava el cas que es feia la presentacio oficial de les noves equipacions de la secció. Bon paper dels representats del Facvac Triatlo. El millor de tots ells ,  el Ruben Otero (FACVAC TRIATLO) que ocupava el 168é lloc amb un temps de 1h10´17¨, al lloc 195é Xabier Orozco ( FACVAC TRIaTLO) 1h11´35¨, 265é Oscar Rubio (FACVAC TRAITLO) 1h13´`53 . en categoria femenina va pendre part la triatleta vallenca Doça Ollé (CN Reus Ploms) que ocupava el 4º lloc de la general femenina.
Animar a la gent de Valls i Comarca a coineixer el mon del triatlo. Dins de la seccio del Facva triatlo, compten  amb uns fantastics entrenadors per a preparar aquesta disciplina.