29 d’agost del 2012

FACVAC MUNTANYA, PUJADA A PUIGCERVER, ALFORJA

FRANCISCO SIERRA, PODI A LA PUJADA A PUIGCERVER-ALFORJA

A falta de dues proves per finalitzar el Circuit de Curses de muntanya del Baix Camp,  el vetera atleta vallenc Francisco Sierra (FACVAC MUNTANYA) es consolida com a lider de la seva categoria al  circuit.  A la prova que es va celebrar aquest cap de setmana a Alforja, la Pujada a Puigcerver, va torna a repetir podi de la seva categoria M8. La prova d´Alforja va reunirt aprop de 200 participants entre corredors i caminants, que van recorrer els prop de 15km de que constava la prova.  Recorregut que respecte a d´altres cures del circuit no presentava gaires dificultats tecniques. Tot i alguns camvis al recorregut, la prova es pot considerar força rapida, amb molt tram de pista. La prova amb sortida de Alforja arriva al punt mes alt fins als 810m, per tornar pel mateix lloc.  El corredors vallenc Francisco Sierra (FACVAC MUNYANYA) finalitzava al loc 92é de la general amb un temps de 1h39´23¨, ocupant el primer lloc de la seva categoria.
El circuit de muntanya del Baix Camp restan tan sols dues curses per arrivar a la seva fi, les properes cites seran a Castellvell i a Riudecanyes.