7 de setembre del 2012

FACVAC TRIATLO A BANYOLES I VILALLONGA DEL CAMP

INTENS CAP DE SETMANA COMPETITIU DEL FACVAC TRIATLO

Cap de setmana de molta competicio pels atletes del Facvac i del Facvac Triatlo. La cita mes propera va ser a Vilallonga del Camp on es va celebrar el 3é Duatlo Els Termes, Memorial JM Salvat. La cursa constava d´un tram inicial de correr de 6 km, un segon tram amb Btt de 30km i novament un tram corrent de 3km. La prova que assolia una xifra record de participants,al voltant dels 100 particpants, es disputava en la modalitat per equip i a nivell individual. En la modalitat individual, el Facvac Triatlo va estar representat pel Joan Miquel Escoda (FACVAC TRIATLO) que disputava la seva primera prova amb d´aquestes caracteristiques.  El seu primer contacte va ser molt positiu, i va demostrar un bon nivell. Finalitzava al lloc 28é amb un temps de 1h40´29¨. En la categoria per equips exit dels atletes i triatletes del Facvac. El atleta d´alio Xavi Garcia, formant l ´equip TROPS SPORTS amb el Llibert Sendros 1h10´04¨, al segon equip classificat tambe estava present el Facvac amb el Albert Marcos (Facvac Triatlo) que marcava un temps final de 1h12´58¨. Tambe en la prova per equips prenia part el Hector Calvo i el Quim Royes. La propera prova, el Facvac Triatlo estara present al duatlo de la Pobla de Mafumet.
Fins a Banyoles van anar l´Arnau  Batalla (FacvacTriatlo), per disputar el 27é Triatlo Catalunya. La prova que es disputava sobre distancia olimpica, 1000m natacio, 40 bicicleta i 10km corrent. Va ser el debut de l´Arnau sobre aquesta distancia, i es que  fins al moment tan sols havia disputat proves en distancia sprint.  L´Arnau va demostrar una gran forma, tot i  el debut en aquesta distancia. El tram de natacio va anar molt be, i el tram de bicicleta, va estar molt regular, tot i el fort vent de cara que van haver de patir. El seu temps final de 2h37´29¨, ocupant le 393é lloc de la classificacio general. L´Arnau pendra part els propers dies a la Triatlo de Tossa de mar