13 de setembre del 2012

FACVAC, PRESENT A LA CURSA DE LA DIADA A TERMENS


EL FACVAC PRESENT A LA CURSA DE LA DIADA  A TERMENS
El 11 de setembre ,coincidint amb la feta nacional de Catalunya, es celebra a la poblacio lleidatana de Termens , la cursa de la diada., que enguanty arrivar a la seva 26á edicio.
Es sense dubte una de les curses classiques a  Ponent, tant per la data, com pel fet de ser la prova en que els corredors donan el tret de sortida de la temporada de curses. La cursa al llarg dels anys ha consolidat una molt alta participacio, i aquest any reunio al voltant de 1000 particpants, entre la caminada, la cursa i les proves per canalla. Els prop de 500 corredors havian de fer un recorregut de 10qm, per un terrenys mixte amb trams asfaltants i trams de terra. Recorregut gens facil, amb unes quantes pujades de les que fan mal a les cames. I es que la calor, i ser l´inici de temporada, no permet assolir gran resultats. El Facvac Valls, va ser presenta amb el Joan Carles Purcalla, que continua amb el seu lent proces de recuperación. El seu resultat final força lluny del que havia fet els darrers anys. Ocupava els lloc 341é amb un temps de 53´48¨. 
Els propers dies els fondistes del Facvac  Valls, estaran presents als 10km de Riudoms, per la seva part el Facvac Triatlo estara present al Triatlo de Berga, i la Duatlo de la Pobla de Mafumet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada