24 de setembre del 2012

RUBEN OTERO MARCA PERSONAL A LA SAILFISH TRIATLO DE BERGA

Marca personal del Ruben Otero al Half triatlo de Berga
El Facvac Triatlo, va estar present le pasat diuemge al Half triatlo de Berga. Els mes de 500 paticipants van haver de recorrer 1900m natacio, 90km bicicleta i 21km cursa a peu. El Facvac triatlo esta representat pel Ruben Otero, amb el clar objectiu de baixar de les 5 hores. La preparacio per la cursa, aixi ho indicava, pero fins que no s´esta competint no se sap. Despres d´un inicial tram de natacio força dolent i mes lent de l´esperat. La transicio molt mes rapida i ja a la bicicleta, bones sensacions,  va aconseguir avançar a força participants. En aquest punt de la proba, els calculs per intentar assolit el seu objectiu de les 5h s´acentuava.  A la segona transicio, continuava recuparent temps perdut a la natacio. Per davant la seva millor prova, la curs a peu, 21km on la resistencia, fisica i mental, es fonamental. En molts casos es en aquesta part, on es guanyan o perden les curses. El Ruben marcava uns bonissims parcial a la cursa a peu, recuperant força temps i aconseguint el seu objetiu inicial. El seu temps final de 4h48´46¨el situava al lloc 89é de la general.
A la prova  tambe va pendre part la triatleta vallenca Dolça Ollé (Reus Ploms), que es classifia en segon lloc de la  general absoluta amb un temps de 4h53´06¨.