23 de novembre del 2012

FACVAC: MADRID, BARCELONA I MOJA

FACVAC: MADRID, BARCELONA,MOJA
Tres poblacions tant diferents i distant van ser indrets on van pendre part els atletes del Facvac Valls, aquest passat cap de setmana.
Fins a Madrid es va desplaçar el Ruben Otero, per dIsputar la cursa Cursa Solidaria, destinada a recaptar fons per l´ONG Ajuda contra el Hambre. Uns 1300 corredors es van donar citar a la Cada de Campo, per recorrer aquest espai verd, amb un recorregut de 10km. Bona cursa del Ruben que tot les dificultats per l´orografia del terreny,  va marcar un bon temps de 41´29, ocupan el 47é lloc de la general. La propera setmana , estara competint a la Mitja Marato de Tarragona.
Mes de 100000 corredors van reunir la Cursa open de la Jean Bouin a Barcelona. Sobre el traçat barcelones, el corredor del Facvac Valls, David Molina, marcava un temps final de 35´29¨, ocupan el lloc 53é de la general.

Amb molta menys participacio, pero amb una gran organitzacio, uns 300 corredors va estar present a la cursa de Moja. Recorregut de dues voltes per terme municipal, practicament pla el que premetia fer unes bones marques. Bonissin rsultats dels atletes del Facvac Valls: 6é Jaume Jové 37´20¨, 9é Abdul Jalal 38´07¨, 40é Llorenç costansa 43´01¨, 78é Montse Marti 45´59¨,i 129é Jordi Albino (GAC) 49´25