29 de gener del 2013

FACVAC, PRESENT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS

Atletes del FACVAC al 93é Campionat de Catalunya de Cros

El passat diumenge dia 27 de gener es va portar a terme el 93é Campionat de Catalunya de cros individual i per equips juntament amb el 43é Cros ciutat de Mataró, en el circuit permanent de cros del Camí dels Contrabandistes de la ciutat de Mataró. El cros en aquesta ocasió va contar amb presencia d’atletes del nostre club en les categories Cadet masculí, infantil masculí i aleví femení.
La jornada va començar força d’hora per els nostres atletes amb la participació a les 9’50 del matí en categoria cadet masculí  sobre un recorregut de 4.500 metres de l’Oriol Cardiel que va acabar la cursa en la posició 81 d’uns 190 atletes que varen prendre la sortida en la prova amb un temps de 18’46”, el següent atleta del FACVAC en pedrer part en el campionat en la categoria infantil masculí a les 10’35 sobre un recorregut de 3.100 m va ser el Nil Martinez que va acabar en una meritòria 36 posició d’un total de 150 atletes aproximadament y amb un temps de 11’ 55” i per últim dels nostres atletes en participar va ser la Xènia Cardiel, en la categoria Aleví Femení amb un temps de 5’36” sobre un recorregut de 1.150 m malgrat degut a problemes amb el cronometratge a l’arribada degut a la gran participació d’atletes en la prova uns 250 atletes, no varem poder  establir la calcificació correcta.
També destacar la participació d’atletes vallenques amb categoria sènior femení i sobre un recorregut de 6.850m cal destacar la 39é lloc de la Júlia Ollé (CAT) amb un temps de 29’3’’ i el 5é de la Marta Galimany(AAC) amb un temps de 24’41”