15 de gener del 2013

FACVAC VALLS, TORNADA A LA COMPETICIO

FACVAC VALLS, TORNEN.. QUE LES FESTES S´HAN ACABAT
Despres de les festes de Nadal, cap d´any i Reis ens retroben un altre cop amb les curses. La temporada de pista coberta als seus inicis, la de cross al seu punt maxim, amb la disputa dels Campionats de Catalunya de Cross i la ruta comença a preparar les mitjes maratons de febrer i març i la marato de Barcelona.
Els atletes del Facvac Valls han estat presents aquest cap de setmana a diferents indrets: Calafell, Sitges  i  Sabadell. A Calafell es disputaba una cursa de 5 i 10km. El recorregut basicament pel Passeig Maritim de la poblacio. Poc mes de 300 corredors va estar present en aquest cursa . El Facvac Valls ,va estar present a la cursa de 5km amb el corredor sarralenc Abdul Jalal, que finalitzava al 5é de la general amb un temps de 18´06¨, ocupant el primer lloc de la seva categoria. Bon resultat per aquest vetera atleta que la pasada temporada va patir molts problemas fisics.
Fins a Sitges es va desplaçar el corredor del Facvac Triatlo, Joan m. Escoda, per participar a la multitudinaria mitja marato de Sitges. L´objectiu inicial recorrer la distancia per sota de 1h45´. La cursa de Sitges presentava novament alguns camvis al recorregut, aspecte normal en aquest cursa, que poques vegades repeteix recorregut. Matinal fresca la que van patir els corredors, i circuit en alguns trams una mica estret el que dificultava el correr en normalitat. El corredor del Facvac triatlo, despres de recorrer els 21km aconseguia el seu objectiu inicial i marcava un crono de 1h45´, ocupant le lloc 1390 de la general.
La darrera de les particpacions van ser pels atletes que es varem despaçar a Sabadell, per pendre part a les diferent jornades de pista que es celebravan. En catagoria masculina el David Molina (FACVAC)m prenia part al 1500m finalitzava amb un temps de 4´39¨89. En categoria femina l´Alba Ferrez (AAC), a la prova dels 40m marcava un crono de 1´01¨60, mentres que l´altre atleta que prenia part era la Júlia Olle (CA TARRAGONA) a la prova dels 3000m, que parava le crono en un temps de 11´53¨44
Aquest proper cap de setmana, el nens i nenes de l´escola d´atletisme estaran present al control territorial, mentres que el grup de fons estara present a la cursa del oli a les Borges Blanques.