25 d’abril del 2013

FACVAC VALLS : CURSA DE LA NORIA A TORRELAMEU

Facvac a la I edicio de la Cursa de la Noria

El poble de Torrelameu a la comarca de la Noguera, ve veure neixer una nova cursa de 10km.  La cursa a la seva primera edicio va reunir mes de un centenars de corredors que varem poder gaudir  de una matinal primaveral perfecta. El recorregut que combinava asfalt amb camins de terra va permetre als corredors gaudir d´uns indrets força bonics com es la riba del riu noguera Ribagorza,  així com l´arrivada i sortida al Parc de la Noria. El Facvac va estar representat pel Jordi Romeu, corredor que habitualmente disputa proves a les comarques lleidatanes. El Jordi finalitzava la prova en 12é lloc amb un temps de 39´43¨. El Facvac estara present les properes setmanes a diferents proves a les comarques de lleida, per un costat a la Catigat, prova de 10km en btt per la Comarca del Pla d´Urgell, i el dia 1 estara a la Cursa de Torrefarera, sobre una distancia de 10km.