1 de maig del 2013

FACVAC VALLS, AL QUART DE MARATO DE REUS

Facvac Valls, al quart de Marato de Reus

El passat diumenge tornava una interesant cursa, pel centre de Reus. El quart de marato, aquest any tambe es celebrava de forma conjunta la cursa de 5km.  La pluja va deslluir una mica la cursa, i es que durant els moments previs a l´inici i durant la cursa va estar plovent. La prova amb sortida a la Plaça Llibertat constava de dues voltes a un recorregut que fa el conegut tomb de ravals de Reus. Un recorregut molt compensat ente pujades i baixades, i que habitualment congrega molta gent seguint la prova. Aquest any la pluja va condicionar una mica la participacio i la presencia de gent animant als corredors durant el recorregut. El Facvac Valls, va estar presenta Amb tres representats que van assolir gran resultats, destacar el 10é lloc del Albert Marsal 38´27¨, i que el situava com a segon classificat de la categoria M2, per la seva banda el vetera atleta vallenc Francisco Sierra 51´22¨, ocupava novament la primera plaça de la categoria M8. L´altre atleta del Facvac Valls present era el triatleta  Jesus Roquet- Jalmar pamies que ocupava el lloc 199é en un temps de 57´43¨.