1 de maig del 2013

FACVAC VALLS, CURSES DEL 1 DE MAIG, ALTAFULLA I MONTBLANC


Facvac Valls, Curses del primer de Maig: Altafulla i Montblanc.

Aquest primer de Maig reivindicatiu pels drets del treballadors, tambe es u dia adient per la celebracio de curses. Aquest any els atletes del Facvac  Valls han estat present en dues proves que es celebraven a les comarques tarragonines.
Per un costat a Altafulla es celebrava la cursa de Altafulla en la seva sisena edificio ha reunit prop de 350 corredors a la cursa de 5km. La prova amb un recorregut força exigent que els corredors han hagut de fer dues voltes.  El Facvac es presentava a la prova amb dos corredors, el triatleta Ruben Otero, que tot i no disputar la prova a tope, reservant força per la competicio d´aquest proper cap de setmana, ocupava un meritori 17é lloc de la general amb un temps de 19´05¨. Poc despres arribava el Toni Gonzalez Manga 33é amb un temps de 19´45¨, satisfet del resultats despres de estar els darrers amb problemas de salut.
A Montblanc s´ha celebrat la 19ª Cursa de l´ermita de Sant Josep i la 36 cursa popular. La prova organitzada a la perfecccio pel Club Atletic Montblanc a reunit mes de 200 corredors a la prova de fons. Molt d´ells fidels a aquesta prova. Els atletes del Facvac Valls sempre ha tingut destacades particpacions en aquesta prova. La prova sobre una distancia de 10km combina una primera part d´asfalt i una segona part per camins, aquest any una mica mes enfangats per les plujes d´aquest darrers dies. A la rpesent edicio el atletes del Facvac Valls han pujat diferents vegades a dalt de podi.En categoria femenina destacar la victoria de la Cristina Fargas 45´24¨. En categoria masculina tambe s´han ocupat lloc de podi,  tercer lloc per l´Albert marsal 37´01¨, seguit pel xavi Garcia 37´02¨, 22é lloc pel Jordi Romeu 39´38¨, 41e Pere Josep lopez 41´35¨, 67é Marc Guasch 44´53¨, 132é Ricard Garcia 48´17¨.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada