8 de maig del 2013

FACVAC TRIATLO, RUBEN OTERO FINISHER EXTREMEMAN SALOU 2013

Facvac Triatlo a l´ISOSTAR Extrememan  Salou.
Matinal excel.lent la que van poder viure els mes de 1000 triatletes que van pendre la sortida d´aquesta prova.  El Passeig maritim de Salou va ser el punt neuralgic d´aquesta prova de 1.900m de natación, 90km de bicicleta i 21km de cursa a peu.  Espectaclar muntatge el preparat per l´ocasió, amb una amplia zona de boxes on els triatletas, fan les transicions entre prova i prova. El recorregut de bicicleta força exigent portava als particpants  fins al punt mes alt la Coll d´alforja i posteriormente pel Coll de la Teixeta. El recorregut de la cursa a peu es concentrava básicamente al Passeig maritim de Salou.
Destacar la participacio de la triateta vallenca Dolça Ollé(Fasttriatlo), que ocupava el segon lloc de la classificació final femenina. El facvac triatlo va estar present  amb el Ruben Otero, que finalitzava la prova al lloc 289é amb un temps total de 5h32´27¨, amb un bons parcials de 38´24¨ natacio, 3h1´50¨ bicicleta i 1h45´ cursa a peu. Tambe va participar el corredor del facvac Enric Menero, que finalitzava al lloc 492é amb un temps final de 5h49´.
La propera cap de setmana el Facvac triatlo estara present al triatlo de Lloret-Costa brava