15 de maig del 2013

FACVAC MUNTANYA PRESENT A LES CURSES DE VILAPLANA, LA FAGEDA I PONT DEL DIABLE

Facvac Muntanya, presents a les curses de Vilaplana, La Fageda i Pont del diable.
Cap de setmana intens en quant a participacio dels atletes del facvac Valls, en curses de muntanya. Fins a tres curses diferents han sigut escenari on han pres part els nostres corredors. El dissabte per la tarda ,la cita era a la quarta edición de la Cursa cor de la Fageda. La cursa  es desemnvolupa dins l´entorn de la Fageda d´en Jorda, un paratge unic a Catalunya,a la comarca de la Garrotxa. Recorregut de 13km básicamente per camins i boscos sense gaires dificultats, exceptuan la pujada fins al volca de Santa Margarida. El Facvac repetia participació a la cursa ,amb el Jordi Romeu, que millorava sensiblemente la marca assolida l´any anterior. Finalitzant al 13é lloc amb un temps final de 57´47¨.
El diumenge varem estar present a la cursa d

el pont de diable. La prova sobre un recorregut de 10km  amb sortida del barri de sant Pere i sant Pau. La cursa sense gaires dificultats ni gran desnivells, va congregar al voltat de 400 corredors. El Facvac repetia participacio en aquesta prova, amb dos corredors no habituals en curses de muntanya. Bons resultats dles dos representants del Facvac Valls, 35é lloc pel Toni Gonzalez 46´37¨, i 160é Ricard Garcia 55´28¨.
La darrera de les proves on van pendre part corredors del Facvac Valls, va ser a la cursa de muntanya vilaplana, que arrivaba a la sisena edicio. La prova am una distancia de poc mes de 15km, va reunir uns 160 corredors. La prova amb sortida de la vila de Vilaplana anavan pujant fins al cim de la Mussara, per tornar a enfilar amb un complicat i estret descens  fins a Vilaplana. La victoria de la cursa va ser pel corredor de Capafonts Eloi Borras (CEM Capafonts) 1h15´. Per part del Facvac muntanya, els corredors va assolir gran resultats assolit novament posicio de podis en la seves respectives categories. En categoria femenina la Cristina Fargas es classificava en segon lloc  1h44´31, mentres que el Francisco Sierra, ocupava el segon lloc de la seva categoria amb un temps final de 1h52´02