8 de maig del 2013

FACVAC VALLS, QUART DE MARATO DE TARREGA

Facvac Valls, al Quart de Marato de Tarrega.
El passat diumenge els atletes del facvac valls , tornaven a estar a la linea de sortida d´una classica al noster calendario, com es el Quart de Marato de Tarrega. La prova arrivava a la seva 13é edición, amb una particpacio ja força consolidada al voltant del 800 corredors. La prova amb sortida de la zona esportiva de Tarrega combina asfalt amb trams de camins de terra. Recorregut sense gaires dificultats. El calor va estar present durant bona part de la cursa, pero van ser els corredors de la mitja marato els que van patir les altes temperaturas. La organitzacio a carrec de Fondistes Tarrega va estar perfecte, amb tot mena d´atencions i detalls amb els corredors.  El facvac valls, va estar presenta amb dos atletes a la prova del quart de marato.  Els resultats varem ser: 50é lloc Marc guasch 46´33¨, i el 99é Ricard Garcia 49´30¨. Tambe va haver força presencia de corredors del AAEET-Grup atletic .Els corredors de fons del Facvac Valls, estaran present el proper cap de setmana competint a Olot, Vilaplana i a Tarragona.