21 de juny del 2013

ESCOLA ATLETISME FACVAC VALLS, ACONSEGEIX QUATRE MEDALLES ALS CAMPIONANTS DE CATALUNYA


Genis Fernandez, del FACVAC  Campió de Catalunya,
 Jordi Roselló Subcampió i tercer lloc per Nil Martinez

Excel·lents resultats dels atletes del FACVAC, ales finals dels campionats de Catalunya en categories de promoció. Tal i com feien preveure els resultats a la fase prèvia els joves atletes Vallencs no veren decebre en les finals dels campionats portades a terme  el passat dissabte dia 15 de juny a Tarragona a les instal·lacions de Camp Clar i el diumenge dia 16  a Lloret de mar.
El dissabte va ser el torn de les categories benjamí, aleví i infantil on en categoria benjamí va encetar la competició la Claudia Vives en el 1000 benjamí femení, sempre ben situada en competició cosa gents fàcil donat que el grup era força compacte, i amb un molt bon final que la va portar fins al 7è lloc, millorant la seva marca en 4 segons.
Tot seguit l’Aleix Vives en el 1000 benjamí masculí, sortint a lluitar des de el començament, algun dubte a meitat de cursa pel fort ritme que es portava i una última volta progressant com ens té acostumats fins al 7è lloc i millorant també la seva marca.
El Quim Gonzalez també estava classificat per disputar la final dels 1000 metres, però problemes físics de ultima hora no li ho van permetre.
Al salt d’alçada benjamí masculí el Roger Martinez va fer un gran concurs, afrontant totes les alçades amb molta decisió, corregint ràpidament els problemes tècnics que sorgien i millorant per dues vegades la seva marca personal i un fantàstic 4rt lloc.
El Roger també havia de córrer en els 60 metres,  però li va coincidir en horari amb l’alçada i no va poder compaginar-ho.
En categoria Aleví ens varen arribar les primeres medalles de la ma d’en Jordi Roselló la primera d’elles en el salt amb perxa on el Jordi Roselló que va quedar 2on. Extraordinari concurs. Amb moltíssima confiança i pocs salts va arribar a la part final de la prova amb les millors condicions per afrontar les alçades on es jugaven les medalles, i millorar per dues vegades la seva marca.
Per la tarda el Jordi Roselló va aconseguir la seva segona medalla, també de plata. Va ser en el llançament de pilota i en un concurs molt treballat. En el segon llançament es va posar tercer, baixant fins al cinquè lloc a falta de l’últim llançament on va aconseguir el sots campionat amb un gran tir.
En categoria infantil en el seu primer any a la categoria, el Roger Rull es va classificar per disputar els 80 metres al matí i els 150 metres a la tarda, i en totes dues curses va tenir un gran comportament, lluitant fins al final com fa habitualment. Les marques es van ressentir pel vent en contra que hi havia.
En una espectacular cursa dels 600 metres infantil masculí el Nil Martinez aconseguiria una nova medalla del nostre club amb un 3er lloc. Una sortida molt ràpida va fer que tres participants marxessin de seguida del grup i la resta es quedes força endarrere. El poder mantenir el seu propi ritme i la progressió a l'últim terç de cursa va portar al Nil a remuntar i aconseguir finalment una medalla molt treballada.
Al mateix temps en el salt d’alçada l’Enric Paris estava fent un concurs impressionant saltant millor cada vegada i tornant a millorar la seva marca per enèsima vegada aquesta temporada, que el va portar fins al 4rt lloc. L’Enric ha millorat 20cm aquesta temporada, competició darrera competició, que l’han portar fins als primers llocs de la categoria. 
Sense massa temps per recuperar-se l’Enric va disputar la final del llançament de javelina on va quedar 7è i molt proper a la seva marca personal.
En el disc infantil femení la Dèlia Jiménez en el seu primer any a la categoria va afrontar amb ganes i un boníssim comportament en competició, millorant la seva marca i acabant en 9a posició
Ja el diumenge a Lloret de Mar varen competir els atletes de categoria Cadet.
La primera en competir va ser la Ivet Jiménez en llançament de disc femení. Deixant endarrere els nervis de la setmana passada a la prèvia, la Ivet va fer el millor concurs de l’any millorant àmpliament la seva marca i aconseguint el 8è lloc.
També pel matí, en el disc cadet masculí, el Genís Fernandez va llençar sense arriscar aconseguint al final la 7a posició i reservant-se una mica de cara a la tarda.
Finalment a la tarda el Genis Fernandez va disputar la seva prova, el llançament de javelina, on arribava amb la segona millor marca. Un primer llançament espectacular on la javelina va volar moltíssim li va servir per posar-se 1er. Durant la resta del concurs cap del seus contrincants va poder superar-lo, guanyant d’aquesta manera el seu primer campionat de Catalunya.
Per acabar la competició l’Adiran Roman va correr els 300 metres llisos. Gran sentit del ritme i molt bona cursa amb una bona millora de la seva marca personal, i un boníssim 12è lloc en el conjunt de les dues semifinals, en el seu primer any a la categoria.
Un cap de setmana de competicions en aquest tram final de la temporada que un cop mes ens ha demostrat la bona feina feta al llarg de la temporada  per els nostres tècnics d l’escola i on es van veien els fruits del treball en fet.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada