5 de juny del 2013

FACVAC TRIATLO: RUBEN OTERO FINISHER HALT TRIATLO BALAGUER

FACVAC TRIATLO,RUBEN OTERO FINISHER HALF TRIATLO BALAGUER
La capital de la Noguera va viure un gran esdeveniment esportiu ,com va ser la organitzacio de la Halt triatlo internacional de Balaguer. La prova organitzada pel club pedala.cat va aplegar mes de 300 particpants que haver de fer front a unes de les triatlons mes dures del circuit. La prova que donava el tret de sortida a les 14h, va veure com degut a la baixa temperatura de l´aigua, el recorregut de natacio al panta de Sant Llorenç es veia reduida la distancia.   A partir d´aquí ja al damunt de la bicicleta els triatletas havian de fer front a 90km durissims fins a Ager, amb la pujada per dos cops del port d´Ager, en total mes de 1550m de desnivell acumulat. La part final de cursa a peu es feia a Balaguer per un recorergut de 5km que els corredors havian de donar 4 tombs , básicamente pel costat del riu segre i la pujada i baixada per un replet Passeig de l´estacio. L´aire que va bufar durant tota la prova, va afegir mes duressa a un prova que de per si ja la te. El Facvac estava present amb el Ruben Otero que tot i no acabar de tindre bones sensacions finalitzava la lloc 94é amb un temps total de 5h29´.